Omdömen om al Forno Italiano
2010-12-18
Med utsökta smaker i alla deras olika rätter (har provat en del nu) kan denna underbara restaurang rekommenderas VARMT. Älskar pastan, pizzorna, köttet... har inte blivit besviken en enda gång. Detta är mys restaurangen för alla typer av människor och de flesta plånböcker.
2009-07-06
Kemisten
.. bra!! Trevlig personal och underbar mat. Priserna är helt okej.
2009-02-16
LNK
Maten som serverades var av förstklassig sort - pasta med skaldjur anbefalas varmt! Även kaffet var speciellt gott. Men personalen var ine så service-minded som man skulle änska, något som drog ned lite på helhetsintrycket. Mys-faktoren är dock inte så stor, då lokalen ger ett lite sterilt intryck. Men om man i första hand är ute efter underbar mat är Al forno perfekt!
2009-02-15
Wahlbergx2
Mycket god mat, god service och trevliga tjejer!! Tack för en trevlig kväll!!
Jag kan varmt rekommendera en midddag på al Forno!
2008-12-02
matilda
Underbar mat men personalen skulle behöva vakna till lite och ta beställningar istället för att sopa golvet. Att maten inte kom ut samtidigt drar också ner betyget, men som sagt maten är underbar...
2008-11-23
Jakob
al forno Italiano är en mycket fin restaurang i city. Ganska trevlig personal och mycket frächa lokaler. Maten var väldigt god. Jag rekomenderar starkt pizzorna som verkar vara något av en specialitet just där. Priserna ligger på en hög men inte för hög nivå.
Vi var två personer som hade beställt bord på Al Forno. Vi fick ett uselt bord med bardisken en meter från bordet (med avhämtande gästers stjärt i ansiktet som följd, halva besöket) halvvägs in i köket. Detta trots att vi bad att få ett av de fönsterbord som var lediga under hela tiden vi var där. Efter en stund kom ett annat sällskap på två personer, då var de dåligt belägna tvåpersonersborden upptagna. Men, då gick det minsann bra att få ett fönsterbord! Usel service, Al Forno.
Min fru ville ha alkoholfri dryck. Hon fick ett halvtaskigt smakande juice från koncentrat. Mycket dåligt att inte ha vettiga alkoholfria alternativ.
Vi åt Bruschetta till förrätt. Vi fick jättelite mozzarella till denna (mozzarella av dålig kvalitet dessutom), men ett berg av tomatbitar. Det verkar som Al Forno tummar på kvalitén för att tjäna mer pengar på sina rätter.
Jag beställde smörstekt gös, och fick en fiskrätt som var FULL av ben. Mycket dåligt.
Personalen uppmärksammade inte att våra glas var tomma. När vi så ville ha uppmärksamhet för att få betala, fick vi vänta så länge att jag slutligen fick gå fram till kassan för att betala. Dålig service.
Eftersom vi satt halvägs in i köket såg vi en del där, bland annat att man öppnade förpackningar med färdig tortellini. Restaurangen kallar sig genuint italiensk, men gör inte ens sin egen tortellini!
Undvik denna restaurang, som tar överpriser för dålig service och tveksam mat och dryck.