Omdömen om Tabazco Bar & Restaurang
2011-06-13
God tapas men personalen sänker stället till botten. Servitriserna har ingen koll och verkar hellre stå och prata med varandra istället eller någon manlig bartender. Notan får du vänta på i evighet om du inte säger till.
2011-02-17
Maten är alltid god på Tabazco, men servicen så pass undermålig att jag i fortsättningen väljer andra restauranger. Man får jaga personalen för att få beställa, flera olika personer som har hand om samma bord och antingen får man inget av det man beställt, eller så får man dubbelt. Strul med notan och fullkomlig avsaknad av känsla för service. Tråkigt!
2011-02-05
Eva
MUMS så god mat och vi har alltid fått ett trevligt bemötande! Kan dock hålla med en tidigare talare om att man ibland "glöms bort" när man väl fått maten. Tycker dock att det är värt återbesök efter återbesök...
2010-08-31
missnöjd kund
Vi - 2 ny-kära 40-åringar - ville ha en romantisk kväll på tabazco och fick ett litet bord precis intill garderoben utan utsikt över annat än ingången åtskilda med ett litet draperi till nästa bord. Ska ni verkligen förstöra atmosfären totalt bara för att få in så många gäster som möjligt?? Hur kan ni påstå att det är MYSIGT att sitta i garderoben och äta. Dessutom fick vi betala fel nota på flera hundra mer än vad vi skulle betala. HERREGUD vad besvikna vi var - vi kommer ALDRIG tillbaka.
Ett tips till er andra, beställ INTE bord för 2 personer utan beställ för 4 hur många ni än är så får ni iaf sitta trevligt. USCH
2010-06-14
Jenny
Jättegod mat, tervlig miljö och bra service. Till en början... När vi (sällskap om 4 personer) hade ätit klart och tackat nej till dessert försvann dock servicen helt. Vi ville beställa såväl kaffe/te som mer att dricka, men fick inte en chans på 1½ timme! För att betala fick vi dessutom söka upp personalen själva... Hör till saken att det var långt ifrån fullt.
2009-10-21
Daniel
Alltid jättegod mat. Bra och lyhörd service.
2009-01-07
Rebecca
Verkligen ett mysig resturang! Trevlig personal, god matt till bra priser, bra utbud, bra miljö! Allt var bra helt enkelt! :) Rekomenderar starkt och jag ska dit igen kan jag lova!
2008-11-05
andreasing
Atmosfären är avslappnande och restaurangen är indelad i sektioner. Där det är en matsal´s del och är lounge. Hela lokalen har en fräsh desinge med olika tapeter. Det underbara med deras grillmeny är valfriheten, där man väljer kött,sås,tillbehör. ex fläskfile med gratäng och rödvinsås...perfekt när man är större sällskap där alla kan hittat nåt dom tycker om. Men man ska inte missa deras stora tapas meny med massor av goda smårätter som man kan kombinera ihop till en varmrätt, eller om man bara är sugen på en liten smakbit till ölen eller vinet. På helgerna spelas det riktigt bra house musik i loungen som har många låga bord och bekväma skinsoffor och sittpuffar. Jag tycker att tabazco är ett skönt ställe att börja kvällen på så jag rekomenderar er alla som inte varit där att gå dit..ni kommer inte bli besvikna!!
2008-11-05
W
Väldigt mysig och stilfull restaurang med riktigt trevlig och lugn personal. Riktigt proffsigt lagad mat, precis som den "ska" lagas! Bra restaurang för ett rimligt pris, rekommenderas!
2008-11-03
Jenny
Hit kommer jag om och om igen, såväl till lunch som kvällstid. Maten håller alltid hög klass och servicen är för det mesta god. Lokalerna är mysiga och ombonade med rejäla möbler och trendiga färger.
2007-12-02
Kakan
Bra mat, bra personal, myssigt ställe.
2007-03-28
Jenny
Jättegod mat, fin miljö, utmärkt service.....vi kommer gärna tillbaka!
2007-03-23
C
Vi var ett sällskap där hälften kom från skåne och hälften från Stockholm. Vi hade blivit rekomenderade detta ställe och tittade på deras hemsida. Två i sällskapet var 20, därför blev vi nekade i dörren. Det stod ingenting om att det var åldergräns 23 på hemsidan. Dåligt att de inte informerade om detta och att de inte kunde göra ett undantag.