Städexpressen i Lund AB

Omdömen om Städexpressen i Lund AB

2012-02-19

Daniel

Går ej att få tag i!

Hade bokat städning, plockat fram allt, när jag väntat en halvtimme efter utsatt tid och var tvungen att åka till ett möte ringde jag. Fick inget svar och pratade in på telefonsvararen och bad dem ringa upp. Ingen ringde! Ringde dagen efter och samma sak. Det är fortfarande ingen som hört av sig.
Känns inte bra, detta är inte personer jag känner att kan lita på och vill släppa in i vårt hus!

2012-02-21

Hej Daniel, vi beklagar att du upplevt att vi har varit svåra att få tag på. Det brukar annars gå att kontakta oss genom telefon, SMS eller mail till info@stadexpressen.nu (vi kollar av mailen väldigt ofta).

Du (och Kenneth här nedanför) hade bokat in oss genom Groupon. Vi har blivit tvungna att avsluta avtalet med Groupon av olika skäl i förra veckan och det var meningen att de skulle kontakta alla kunder som inte kunnat utnyttja sina kuponger men det dröjde tills denna vecka innan de började göra det. Alla kunder som inte fått utnyttjat sina kuponger har fått pengarna tillbaka från Groupon och om du har fler frågor kring detta hänvisar vi dig till dem.

med vänlig hälsning
Städexpressen

2012-02-16

Kenneth Karlsson

OJ - Vi glömde att ringa dig!

Tagit ledigt från jobb. Tagit fram alla städgrejer...
20 min efter bokad tid ringer jag upp dem.
"Oj - vi glömde att ringa dig"
Jo - det känns seriöst...

2012-02-21

Hej Kenneth, det stämmer att vi missade att ringa dig i god tid men detta är mänskligt och vi bad så mycket om ursäkt när du pratade med oss. Det du inte nämner är att vi skickade personal till dig så snart som möjligt samma dag och att vår arbetsledare hade med sig en present till dig. Du sade då att du var mycket nöjd och tackade för den fina servicen. Varför nämner du inte det här på Rejta?

med vänlig hälsning
Städexpressen AB

2011-08-29

Maja

Snabba svar och offert via mail. Utmärkt städning som utförts noggrant och till ett mycket bra pris!

2011-08-24

Dåligt bemötande, ingen koll på avtal och dåligt städat. Aldrig mer Städexpressen

2010-12-28

Christina Granér

Perfekt städning och mycket trevligt bemötande

Jag anlitade Städexpressen för flyttstädning 29 nov. efter en skriftlig offert och bekräftelse, där allt stämde hela kedjan ut. Städningen var helt perfekt, faktiskt mer än jag förväntat mig då man demonterat delar i köket för att kunna stöda ALLT. Det kändes mycket tryggt att lämna över lägenheten till den nya ägaren efter den utförda städningen.

2010-11-11

Katarina

Serviceminded städfirma med kvalitet

Anlitade Städexpressen för flyttstädning i oktober. Vi fick snabbt en tid, fast anbud per mail, företaget hade försäkring och flyttstädningen blev väl genomförd. Superskönt att slippa stå med det gamla med 3 barn och ett nytt boende som skulle packas upp och iordningställas. Tusen tack! / Katarina

2010-11-02

Eva

Mycket bra

Anlitade städexpressen för flyttstädning 23/10
Lägenheten blev mycket bra och noggrann städad.
Ett stort Tack till er som utförde städningen.
Kan verkligen rekommenderas

2010-10-17

Fredrik

Perfect

I'd like to thank Städexpressen for the good service, they have done great job. Their price was reasonable too.They saved my time.

2010-10-13

Sofie

Ismael på städexpressen

Ismael på städexpressen är den bästa städare vi någonsin haft. Han gör jobbet bättre än vi själva när vi är som noggrannast och skapar trivsel med det där lilla extra. Helt fantastisk!

2010-08-23

Carla

kliniskt!

Mitt hus var skinande rent när jag kom hem från jobbet idag! gullig personal och trevlig arbetsledare.
stort tack!
/Carla

2010-08-04

Johan T

Mycket bra

Har anlitat städexpressen för flyttstädning. De kom i tid, var trevliga och städade perfekt.

2010-07-28

Missnöjd

Dåligt!

Flyttat in i en lgh som "flyttstädats" av Städexpressen. Bla var golv, fönster, dörrkarmar var skitiga och lister var dammiga. Det gick inte att få gehör för att städningen var undermålig. Ingen ansvarig att tala med.

2010-09-11

För oss är detta helt ny information och vi vet inte vem denna "missnöjd" är. Vi har inte blivit kontaktat av honom eller henne i alla fall angående detta.

Vi är alltid noga med att gå igenom städningen tillsammans med säljare av städningen då vi är klara. Vi ser mer än gärna att köparen är med vid denna besiktning. Vi har garanti på vår städning men denna förutsätter att eventuella fel påpekas vid besiktningen. Vi kan inte åta oss att åtgärda fel som hittas dagar eller veckor efter vi varit där. En lägenhet kan lätt hinna samla på sig damm eller så kanske smuts dras in vid inflyttningen.

Det går alltid att nå oss antingen på telefon eller via e-mail och vi jobbar 7 dagar i veckan så vi förstår inte heller kritiken att det inte skulle ha funnits någon ansvarig att tala med?

2010-07-04

Kajsa

Inte bra!

När vi skulle besiktiga lägenheten så var INTE - fönsterbänkarna avtorkade - 6 av 8 garderober inte urtorkade - kalkfläckar i duschen borttagna - handfatet i badrummet var inte rent. Det var fortfarande tandkrämsrester. Inte imponerad!

2010-06-01

Fredrik

Mkt bra städning och service

Städningen var klockren och servicen helt perfekt. Jag kan verkligen rekommendera städexpressen

2010-02-01

Nidzara

Noga med att kunden ska bli nöjd

Bra städning och bra prompt service.

2010-01-26

Lmm

Supernöjd!

Noggrann flyttstädning och mycket trevlig personal. Rekommenderas!

2010-01-26

Line

Kjempe fornøyd!!!

Jeg rekommenderer Stædexpressen på det varmeste. Pålitlige, effektive og noggranna! Kunne ikke vært mer fornøyd:)

2010-01-19

Marie-Louise

Väldigt nöjd

Har anlitat Städexpressen sedan några månader tillbaka för hemstädning och är mycket nöjd med deras tjänster. Kontakten med företaget funkar smidigt och jag uppskattar särskilt att de är så flexibla.

2010-01-18

Britten

Seriöst.

Jag kan bara rekommendera företaget som är noga med att man som kund blir helt nöjd! Seriöst och mycket trevligt bemötande dessutom! Tack!

2009-12-10

helena

Mkt nöjd!

Vad kan vara bättre än att få ngt gjort precis som du vill ha det? Att efter en veckas jobb komma hem och finna lght:en strålande och ren?

Jag kan rekommendera Städexpressen till alla er som vill känna sig övertygade om det blir som just du vill och när du vill. Dessutom är både arbetsledare och personal trevliga och lätta att samarbeta med. Jag ger Städexpressen 5 av 5!

2009-11-18

Therese

Super!

Städexpressen städar vår lägenhet varannan vecka när vi jobbar. Vi är supernöjda! Det har aldrig varit så fint och städat hos oss någon gång.
Det är en fröjd att komma hem.

2009-10-04

Ing-Marie

Endast beröm!

Jag är mycket nöjd! Med tre dagars varsel avtalade jag om flyttstädning av lägenhet i Malmö. Kontakten med såväl arbetsledare som administrativ personal var professionell och bemötandet personligt och trevligt. Städningen utfördes till absolut högsta belåtenhet, oerhört noggrannt och kunnigt - och prisvärt!