Fler träffar Fastighetsmäklare Stockholm
Tel 08 - 728 22 00, Annerov. 12, 104 35 STOCKHOLM4 omdömen för Bjurfors:
RSS2009-04-02
Lisa
Usch!
Min familj var intresserad av en lägenhet och skrev upp oss på intresselistan. När vi trots det aldrig blev uppringda kontaktade vi mäklaren och bad att få följa budgivningen eftersom vi ville lägga ett bud. Ingen info kom. Budgivningen las aldrig upp på internet och efter flera mail fick jag äntligen veta vad budet låg på. Jag sa till mäklaren att jag och min man ville bjuda över och mäklaren sa att budgivningen skulle pågå fram till kvällen så vi kunde vänta med att ge bud. När kvällen kom ringde vi upp för att lägga ett bud och då var lägenheten redan såld. Kontraktet skrevs bara ett kort tag efter att mäklaren hade sagt åt mig att vänta till kvällen. Mäklaren visade ett totalt ointresse för oss budgivare och där gick deras säljare miste om ett högre bud, eftersom vi hade tänkt att bjuda över slutpriset. Det var första och sista gången jag går på en visning hos dem!! Usch!!
2009-02-10
Super!!!
Har anlitat Bjurfors vid två tillfällen och även köpt av dem. Tycker att deras fastighetsmäklare är väldigt kunniga och pålitliga. Även bra beskrivningar och annonsering
Riktigt seriöst
Har anlitat Bjurfors i Tyresö och var riktigt nöjd. Seriöst, kunnigt och trevligt bemötande. Inte alls sliskigt som många andra mäklare.