Klätterapan AB

Omdömen om Klätterapan AB

2011-05-16

Lalitta

Verkligen rekommenderas!

Vi behövde hjälp med att få ner en katt från ett jätte högt, smalt och ruttet trä. Jätte bra kundkontakt. Tack Eric! Bra priser. Vi behövde hjälp på en söndag eftermiddag och vi fick hjälp snabbt! Andreas är en otroligt modig och proffesionell kille. Tack!

2011-05-06

Lönn-mördad

Levde ej upp till offerten...

Enligt offerten skulle klätterapan kapa upp fällda Lönn i längder på 30-35cm, tyvärr var det tydligen en försvår uppgift, då längderna varierade mellan 15cm till 120cm...Klätterapan ville inte reducera priset, utan blev istället förbannad och beskyllde mej för att pruta i efterhand.. Orkade inte tjafsa med "hantverkaren" utan betalade snällt min faktura...

Svar från Klätterapan AB
2011-06-08

Det är inte sant. Vi erbjöd oss att byta ut den ved som var för kort, inte pruta 1500 som du ville. Det var en gren som var för lång, vilket vi också erbjöd oss att ordna, men det enda du ville var att pruta.

2010-06-16

Rekommenderas

Mycket väl utförda arben samt en god kundrelation och dessutom till rimliga priser

R1002607;Trädfällning, trädvård