Laddar...

Just nu 296 798 omdömen

Fler träffar Hotell, pensionat Göteborg

Radisson BLU Scandinavia Hotel

Tel 031 - 758 50 00, S. Hamng. 59, 411 06 GÖTEBORG
4,62 Baserat på 8 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

8 omdömen för Radisson BLU Scandinavia Hotel:

RSS

2008-12-08

Förstklassig lyx!!

Högsta betyg detta suveräna hotell. De har verkligen fattat hur man skämmer bort sina gäster! Portiern parkerar din bil, du bara lämnar in dina nycklar! Snygg och rent på rummen. Superfin frukost. Sist men inte minst så har de överkomliga priser.

2008-12-01

Karl-Johan

Julbord

Jag måste säga att deras julbord är något i hästväg, Det är ju så fantastikt gott, och en sån kanon service,vilken personal...... Jag måste säga att ni måste prova på det, och boka gärna businessklass , med julbord man får en stor stor flaska vin i en bägare med is, man känner sig väldigt välkommen. Det är helt prisvärt.... Mycket nöjd kund...

2008-11-24

Malia

Inget för barnfamiljer

Bor man på Radisson ska man inte räkna med att somna allt för tidigt. Vi hade rum mot atriet där det spelades musik sent medan både vi och vår son försökte sova. Bo på hotell är tydligen lika med att gå på nattklubb. Parkeringen kostade 510:- för 2 dygn, hutlöst dyrt! Rummet var fint, dock alldeles för varmt utan möjlighet att få svalare. Frukosten var smaskig, fanns en hel del att välja på. Slutsats: Nej, här bor vi inte igen.

2008-11-13

Glenn

Hög klass!

Min favorit bland hotellen i Göteborg. Detta är ett hotell med hög klass utan någon av de sjukdomar i form av t.ex. snorkighet och stagnation som ibland kan drabba andra lyxhotell. Verkligen inte så dyrt som man kan tro. Rekommenderas varmt!

2008-03-15

mats

lyxigt

det bästa jag bott på i gbg, allting är bara bäst med detta hotel...

2007-09-11

Utmärkt

Otroligt fint och fräscht rum, jätte nöjd!! Här vill jag gärna bo igen, bra frukost

2007-03-06

Hanna

Mycket nöjd kund!

Jag är alltid nöjd med Radisson SAS de har väldigt trevliga rum och proffsig personal. Maten och frukosten är utsökt! Jag rekomenderar er att bo på Radisson SAS Scandinavia Hotel när ni skall till Göteborg.

2007-03-06

Pelle

Wow!

Superfräcka rum. Bodde här under helgen och fick riktigt bra pris och det fräckaste hotellrummet jag har sett! Personalen var mycket proffsig och hjälpsam. Ett superhotell där jag kommer att bo igen!!

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Radisson BLU Scandinavia Hotel

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)