Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Kattens Veterinär
2011-09-30
Katja
Eva er fantastisk dygtig til katte! Kan varmt anbefales!
2011-05-25
Kattägare
Otroligt hjälpsamma och kunniga. Snälla och tålmodiga. Förutom min egna tama katter har de hjälpt mig med mindre tama utekatter, som varit svåra att hantera. De är lugna och professionella. Precis vad man behöver i en sådan situation. Jag har enbart lovord. TACK!
2011-02-28
Ingrid
Mycket bra personal, lätt att få tider, parkeringsmöjligheter utanför, Centralt i Kävlinge.
2011-02-02
Maja o Måns matte
Det kan jag såklart inte uttala mig om men det är utan tvekan det bästa stället jag varit på med mina katter. Totalt varit på 4-5 ställe i Malmö-regionen. Hos Kattens Veterinär har både jag och mina katter fått ett lugnt o proffsigt bemötande och ett genuint kunnande och engagemang. Nu när jag flyttat tillbaka till Malmö och testa två andra ställen överväger jag starkt att köra till Kävlinge nästa gång, trots att mina katter inte gillar åka bil
2009-02-09
NS
Dåligt bemötande men bra tips och råd. Kanske inte rätt ställe att gå till om man inte har katt.
2008-11-10
Annelie
Underbar personal som tar hand om ens kise på bästa tänkbara vis. Och dessutom till ett kanonbra pris.
2007-07-31
Helt klart det bästa stället jag varit med mina katter, dom vet vad dom snackar om
2007-06-14
Per Kempe
Vänligt och proffesionellt bemötande. Jag fick också tips för att sänka försäkringspremien.
2007-05-17
Skarpan
En mkt trevlig och bekväm miljö att komma till. Tog emot med öppna armar när behovet var akut. Väldigt duktig och proffesionell personal.

Efter att ha anlitat flera veterinärkliniker under årens lopp kan jag varmt rekommendera Kattens Veterinär som den bästa. Eva Heger inger mycket stort förtroende och är mycket noggrann. Hon har hjälpt mig och min familj med en av våra katter där andra totalt misslyckats.