Kattens Veterinär

Omdömen om Kattens Veterinär

2012-02-03

Annebeate

En utmärkt veterinärklinik!

Efter att ha anlitat flera veterinärkliniker under årens lopp kan jag varmt rekommendera Kattens Veterinär som den bästa. Eva Heger inger mycket stort förtroende och är mycket noggrann. Hon har hjälpt mig och min familj med en av våra katter där andra totalt misslyckats.

2011-09-30

Katja

Eva er fantastisk dygtig til katte! Kan varmt anbefales!

2011-05-25

Kattägare

Kattens o kattägarens bästa vän!

Otroligt hjälpsamma och kunniga. Snälla och tålmodiga. Förutom min egna tama katter har de hjälpt mig med mindre tama utekatter, som varit svåra att hantera. De är lugna och professionella. Precis vad man behöver i en sådan situation. Jag har enbart lovord. TACK!

2011-02-28

Ingrid

Mycket bra!

Mycket bra personal, lätt att få tider, parkeringsmöjligheter utanför, Centralt i Kävlinge.

2011-02-02

Maja o Måns matte

Skånes bästa veterinär för katter?

Det kan jag såklart inte uttala mig om men det är utan tvekan det bästa stället jag varit på med mina katter. Totalt varit på 4-5 ställe i Malmö-regionen. Hos Kattens Veterinär har både jag och mina katter fått ett lugnt o proffsigt bemötande och ett genuint kunnande och engagemang. Nu när jag flyttat tillbaka till Malmö och testa två andra ställen överväger jag starkt att köra till Kävlinge nästa gång, trots att mina katter inte gillar åka bil

2010-11-29

Sandra N Sandra N

God förståelse

Skönt att komma till någon som verkligen förstår sig på katter, och kattägare. Bra service, nogrann veterinär som verkligen gillar katter.

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Fler veterinärer - leg.: privatpraktiserande i Kävlinge