Vald plats Huddinge Välj ort

Omdömen om Frisör Johanna

2011-10-29

MA

Superbra!

Så himla, himla bra! Både jag och min mamma som har helt olika hårtyper har gått till Johanna i några år nu och är supernöjda. Kanonfrisör!

2011-10-13

UA

Kanon!

Charmig och trevlig salong. Extra trevligt är det förståss om man får en vovve i sitt knä ;-). Johanna gör mig alltid så snygg i håret :-) Hon är inte rädd att utföra mina ibland "tokiga" idéer!!
Extra stort tack för den senaste färgningen, det blev grymt!!
Vill även tipsa om tjejen som gör fotvård och naglar. Testade nyligen henne för första gången, och det var länge sedan jag kände mig så ompysslad, med både hår- och nagelfix på samma dag..

2011-09-28

Besviken

Har varit där 2 gånger nu och var jätte besviken sista gången. Ville ha en förändring men allt jag fick var lite blötare hår,såg precis ut som innan.

Svar från Frisör Johanna
2011-10-14

Hej "anonym"

Det var tråkigt att du blev så besviken efter ditt besök hos mig....min högsta prioritet är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd hos mig.

Är man inte nöjd efter ett frisörbesök så är det jätteviktigt att reklamera detta så fort som möjligt.....efter en reklamation finns det alltid 2 alternativ... korrigerande behandling alt pengarna tillbaka.
Hör av dig så löser vi detta!

MVH

Superduktig frisör.

2011-02-07

Mia

Superbt!

Johanna är den första frisören som jag har lämnat nöjd. Superduktig på att klippa tjockt hår!

2010-11-08

PS

Supertrevligt

Alltid mysigt att gå till Johanna. Barnen älskar slingorna!

2010-10-25

lollo_94

bra

de gör bra skitsnygga naglar

2010-06-07

MS

Riktigt

bra klippning för mitt tjocka hår

2010-03-24

cw

Naglar

Snyggaste acryl förlängningen jag har haft hoppas de håller länge.

2009-11-30

Mallis

tack!

nu är inte mitt hår grönt längre

2009-08-26

P

Mycket bra!

Utmärkt resultat varje gång...

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård