Omdömen om Cut & Style
2012-03-15
Johannaaaaa
Helt underbara människor jobbar här.
Kom in på en drop-in och dom tog sig tiden och färgade & klippte mitt slitna hår. Tackar gudarna för dessa människor. Sätter dom tar hand om sina kunder är världsklass! Säger bara "Dreams" comes true here! Är jätte nöjd med detta besök...tro mig kommer alltid gå till Cut&Style! Pussar&kramar till er!
2010-12-28
Hanna
Fick för mig att jag ville klippa mig samma dag, och ringde på måfå till denna salong. Fick tid om en dryg timme och fick sedan hjälp av Maria som var supergullig. Hemkommen nu och är väldigt nöjd med min nya slingade färg, än så länge. :) So far so good! Kan aboslut rekommendera Maria, jättetrevlig och duktig!
2010-11-14
Susanne =)
Tittade in hos dig för jag var trött på mitt frizziga hår, du föreslog att jag skulle göra en Brazilian Blowout.
Denna behandling var helt fantastisk! Har tvättat och fönat håret igen och det blir precis som salongs fönat, varje gång! Otroligt bra! Behandlingen ska hålla i 12 veckor och det tror jag med all säkerhet att den kommer göra.
Tack än en gång Maria!
2010-10-25
onöjd
klipper inte ens bra, jag tyckte inte de pengarna jag betalat var värd frisyren.
p.s: luktar ganska illa i salongen.
2010-10-11
Cathrine
Tack Anne för att du är så kunnig. Du fixade till klippning och färgning som jag har fått mycket beröm för. Du är lyhörd för vad kunderna vill ha och kanske det viktigaste, du kan se vad som passar. Inget verkar omöjligt!
2010-06-21
Frida
Hade sådana problem med mitt långa hår, men nu efter mitt besök hos dig är jag jättenöjd och återkommer snart med mitt hår igen, kanske jag får ta med några kompisar????
2010-04-08
Nöjd kund A-C B
Mitt missnöje med mina få ljusa slingor tog du verkligen hand om och fixade till. Tack Maria för alla vänliga ord och tusen tack för ditt agerande.
2008-11-25
// ni vet
Du kan mitt hår utan att jag ens säger något ni är bäst tjejer alltid super trevliga
2007-10-27
Lena L
Tack tjejer, för ett jätte trevligt bemötande. Äntligen har jag hittat min frisörska som jag varmt kan rekomendera till andra.
2007-10-25
Lena L
Tack tjejer för ett underbart bemötande! Kan varmt rekomendera dessa tjejer. Äntligen har jag hittat min frissa.
2007-08-15
av se
Kan direkt se vilken frisyr man skulle passa i , klipper noga och är trevlig och pratsam, har tid med kunden, stressar inte som andra frisörer.
2007-06-27
långresand
På Cut & Style har du de bästa frisörerna man kan komma till. Jag personligen hamnade där av en slump. Men jag tänker alldrig byta frisör.
2007-02-21
Jennie
Toppen duktig frisör, man får det man ber om. Alltid kul när frisören lyssnar.
på Cut and Style jobbar dom underbaraste människor.Vill tacka dig Maria för att du har hjälpt mig att bygga upp mitt hår.Nu är det friskare än det nånsin har varit:)uppskattar all din hjälp:)du är den enda frisör jag kommer gå till:)tack så mycket.många kramar!!!!