Clinic Divine

08 - 612 95 19, Västmannag. 51A, 113 25 Stockholm

Omdömen om Clinic Divine

2012-05-18

Linda

Trevligt bemötande dock inte helt hårfritt :-(

Jag var på Clinic Divine vid Slussen för en månad sen ungefär och gjorde vaxning helben och brasiliansk, tjejen som utförde det på mig hette * och var supertrevlig, hela besöket kändes jättebra på alla sätt och vis. Däremot när jag kom hem upptäckte jag hårstrån lite här och där bland annat nere vid vristen och vid ljumskarna, det va lite synd. Annars vill jag ändå rekommendera den här kliniken. Jag har varit på ett annat ställe förut och måste säga att detta bemötande va toppen. Trist bara att det inte var helt hårfritt.
Men trots det så har jag bokat in mig än en gång och ska dit nästa vecka så då hoppas jag ALLA hår e borta :-)

2012-04-18

Sasha

Hur bra som helst!

Har varit och gjort brasse i LA och det här var minst lika bra. Tummen upp!

2012-03-31

...

Jag valde clinic divine efter att ha läst recensionerna här, men jag kan inte påstå att de lever upp till den bild som här förmedlas. Tjejen i receptionen var otrevlig och bemötandet var kallt och opersonligt. Jag gjorde facemapping och upplevde inte heller att personalen var kompetent.

Svar från Clinic Divine
2012-04-10

Hej Maria, Vi beklagar att du upplevt ditt besök hos oss som du beskriver. Hos oss skall man känna sig välkommen och få ett kompetent och professionellt bemötande. All vår personal har hög utbildning och därför skall detta inte ske. Vi kan inte hitta dig i vårt bokningssystem ang denna behandling, så kontakta oss gärna så vi kan kompensera dig då vi har 100% nöjd garanti. Vi vill gärna veta vad som skett för att kunna förbättra oss!

Mvh Clinic Divine

2012-02-20

Joséphine

Super brasiliansk vaxning

helt fantastiskt duktig och supertrevlig tjej som heter Josefin är den jag brukar gå till för brasiliansk vaxning. Jag trodde inte det var skillnad mellan ställen men var pga resa tvungen att gå i Göteborg och det var långt ifrån samma resultat.
Hos Josefin är det väldigt proffsigt, går snabbt och mycket smärtfritt plus att hon är riktigt trevlig att prata med. Rekommenderas varmt !!!

2012-02-17

Webbkund

Snabb leverans!
Beställde vaxkit från webbshopen på tisdagskvällen - leverans torsdag samma vecka! Bra grejer. Är helnöjd!

2012-02-02

Kanon

Har letat länge efter ett ställe där de är mycket bra på Braziliansk vaxning, har hittat stället! Gick till en tjej som heter Tara. Super snabbt, kanon resultat och lite smärta. Bra pris!

2011-09-17

Magiskt bra!!!!

Fick vaxning och brasiliansk av Terese tror jag hon hette. Sååå gullig och duktig tjej! Supernöjd!!!!

2011-09-02

annemarie

Aldrig mer

Hade beställt Tara men fick en ny tjej till att fixa ögonbrynen.Hon verkade mkt osäker.Frågade om hon skulle forma dom också!!Samtidigt sa hon att jag hade ju ändå glasögon!!Har förr tyckt detta är ett toppenställe men vill aldrig dit igen.

Svar från Clinic Divine
2011-09-30

Hej annemarie. Vi är hemsk ledsna att ditt besök hos oss inte blev som du förväntat dig. Ett missförsånd måste ha uppstått då vi brukar vara noga med att möta alla önskemål från dig som kund, då ni är det viktigaste vi har! Detta är inte acceptabelt och vi vill kompensera dig för detta då vi har 100% nöjd garanti. Vi önskar att du tar kontakt med oss och berättar om detta så vi kan motverka att det händer igen. Mvh Clinic Divine

2011-07-05

Katarina

Brazilian

Jag gjorde brazilian där för att min vanliga "vaxtjej" var bortrest. Blev rekommenderad Sofia men fick en annan tjej. Den här tjejen gjorde sitt jobb men var inte särskilt trevlig tyvärr. Däremot är salongen i sig väldigt vacker och avslappnande.

2011-03-19

Ella

Bara positivt

Brukar gå till Sofia som är helt fantastisk, vilken bra salong detta är! De är lugna och mjuka, en trevlig atmosfär, doftar gott när man kommer in och tända ljus här o där. Priserna är otroligt bra, jag är regelbunden kund för att detta ställe är precis vad jag behöver för att komma till ett lugnt ställe och slappna av på. Kanonpris och professionellt bemötande.

2010-09-08

Vera

Brasiliansk vaxning - Bäst i Stockholm

Jag har testat flera salonger i Stockholm. Nu behöver jag inte testa mer. Clinic Divine är absolut bäst när det gäller brasiliansk vaxning (jag har inte testat de övriga behandlingarna).

2010-08-11

A.N

Väldigt nöjd kund

Har varit på denna salong många gånger och är alltid lika nöjd. Duktiga terapeuter och fräsch salong. De är dessutom alltid så noga.

2010-07-30

mm

Super nöjd

Bra priser och personal!

2010-07-12

Emma

Super

Har gått där flertalet gånger och blir alltid lika nöjd! Kan varmt rekommenderas!

Fler företag i Stockholm