Fler träffar Bibliotek, arkiv, läsrum Göteborg
Stadsbiblioteket
Tel 031 - 368 33 00, Götaplatsen, 402 29 GÖTEBORG5 omdömen för Stadsbiblioteket:
RSS2008-11-21
FruTussen
Känna att man hör dit!
Kan man känna att man hör hemma när man kommer till ett statsbibliotek? Ja i Göteborg kan man det. Jag har bara varit 3 ggr på bibblan här men hemkänslan kom redan första gången. Det är massssor med folk där men ingen tressad eller otrevlig personal. Folk ler åt varann och är artiga. Skulle vilja ge bibblan en jättekrysantemum som är typ 2 m i diameter.
2008-10-13
Hejja Bibblan!
Göteborg Stadsbibliotek är ett av de bättre i Sverige. Blir bra bemött både i reception och per telefon. Skön atmosfär och bra urval av böcker, tidningar och musik.
2008-04-07
Spöket Laban
bemötande och service runt i kring biblioteket.
extremt dålig service och bemötande i många avseenden. Bl a i växeln, hemska kärringar i gbg stads växel som inte ger rätt telefonnr. Är näsvisa och elaka och spelar korkade. Även dåligt bemötande bland vissa chefer på bibloteket samt mycket krångel med telefonnumrena.
Mycket trevligt mottagande
Jag har varje gång jag varit på stadsbiblioteket blivit mycket vänligt och kunnigt bemött. Detta bidrar jag mer äm gärna med mina skattepengar till!