värsta klippningen jag någonsin fått. Klippte mig en måndag, helger flera veckar framåt förstörda. "Kärring" som inte kan följa vad man vill ha. Bad om en vanlig frisyr lite längre än normalt, längre än maskin osv. Sedan frågade hon om hon kunde ta den största maskinstorleken vid sidorna nertill för att göra en jämnare övergång. Ändå tog hon hela sidorna och blev näst intill snaggad, på ett otroligt fult sätt dessutom. Idiotiskt nog betalade jag å sprang därifrån å kommer inte ta av mig mössan på en månad minst.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2009-07-07
karin
Bästa salongen
mycket trevlig och duktigt personal fick den bästa klippning och slingor på mycket länge
Företaget svarar
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (1)Visa alla omdömen (2)