Omdömen om Salong Paris
2011-06-13
Malin
är riktigt nöjd med mitt hår , färgade och gjorde slingor riktigt nöjd med resultat och bästa servicen tack Avin !!!!
2010-07-12
B
Klippte mig för första gången på den här salongen men kommer aldrig gå tillbaka.
Fick inte som jag ville och dessutom var det ojämnt allmänt dåligt klippt.
2010-03-04
hanna f
Har hittat min frisör .Hela familjen går och klipper sig på salong paris hos Avin . Vi är helnöjda och rekomenderar alla att gå dit . äntligrn hittat hem.
2010-03-02
Fam. Strand
Har gått dit sen Avin tog över .Hon klipper mig och tonårspojkarna och vi är alltid nöjda.
2009-11-26
jenny
när jag går till salong är som att vara i självaste staden paris...... hur nöjd som helst med både klippningen och färgen jag gör hittat min frisör Avin kommer alltid gå till din salong , har rekomenderat alla jag känner
2009-04-04
Sämsta klippningen och otrevlig personal.....
2008-11-05
P.J
Ett toppen ställe med trevlig och kunnig personal. En frisörsalong där man blir väl omhändertagen och resultat alltid bra. Jag har svårt att välj ett annat ställe.
2008-09-12
mio
superbra ställe med duktiga frisörer och bra stämning på salongen man känner sig välkommen och jag har hitat min frisör och rekomenderar verkligen salong paris .
2008-04-24
floa
Trevlig personal men det räcker inte. Kände mig aldrig fin när jag gick därifrån utan bara samma tråkiga som när jag själv försöker fixa med håret hemma. Ibland fick jag inte ens håret tvättat för att tvättfatet var upptaget. Sånt drar ner betyget.
Jag gick dit med mitt fina hår som var nedanför axlarna.jag förklarade hur jag ville ha det och hon går loss direkt med hår kniven som tunnar ut håret.Mitt hår lämpar sig inte för den kniven varpå jag förskräckt säger till henne det men hon bara fortsätter med svaret att den modellen som jag vill ha blir bäst med den klippningen.Resultatet blev en MYCKET risig klippning med hårstrån som drar sig uppåt.Jag klippte mig där en gång tidigare och blev missnöjd då också men jag tänkte ge dom en chans tii eftersom det var lägre pris än övriga salonger.Är ni rädd om håret är det absolut inget ställe att gå till.