Feldts Bilservice

Omdömen om Feldts Bilservice

2012-02-09

anders saab aero

batteriproblem.............

jag hade tankat på statoil i lomma ,när jag skulle köra därifrån startade inte bilhelv.varit ganska kallt i några dagar ,ingen ny bil och gammalt batteri.tjejen stod ju ensam inne på macken kunde ej hjälpa,men tipsade om att det fanns en verkstad som ev hade öppet ,en gubbe hjälpte m startkablar då tändes batterilampan så det var ju läge för ett nytt batteri kanske,bilkillen på verkstan skulle nästan gå hem när jag kom , 75 ah batteri fanns hemma...kanon snabbt o smidigt 2195 kr fattigare........så jag kunde köra hem puh..

2012-02-09

anders m saaben

batteriproblem!!!!!!!!!!!!!!!!!

hade tankat på statoil i lomma,skulle sen köra därifrån så startade inte bilhelv.i o f, hade varit kallt nu ett par dagar ingen ny bil eller batteri precis ,statoil kunde inte hjälpa för tjejen var ensam,tipsade om feldts i lomma. fick starthjälp av en kille men batterilampan lyste helt plötsligt.körde dit efter vägbeskrivn,han som hade stället skulle ju nästan precis sticka hem . hade 75 ah batteri hemma som passade perfekt.det tog inte många minuter så satt det nya på plats,snabb service och 2195 kr fattigare...........så jag kunde köra hem.

2012-02-10

Tack men vi undrar om du inte skrivit samma sak 2 ggr:)

2012-01-06

Helena

Snygg verkstad!

Lämnade min bil för service och byte av bromsar , och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd.Inte bara med servicen utan även med priset inte billigast men absolut inte dyrast i heller, utan kort sagt rätt pris utan att tumma på kvaliten!Snygg verkstad oxå tummen upp.

2012-01-04

Fredrik

Bra service

Alltid hjälpsamma mycket duktiga och trevliga.Rekomenderas varmt.

2011-08-16

Bengt med Audi A6

Kanonservice

Tack ska ni ha för en bra service på min bil är väldigt nöjd.Mycket nöjd med att ni ringer upp och talar om fel som ni hittat i samband med service och frågar om jag ville ha det åtgärdat.Och det ville jag såklart.Bilen blev klar dan efter till ett mycket fördelaktigt pris måste jag säga.Så tack än en gång grabbar./

2011-07-22

Johan

Tack för hjälpen!

Kanonservice! Bilen gick sönder i närheten och fast det var semestertider lyckades jag snabbt få en tid hos dem. Bra kontakt mot mig och berättade vad som hände med bilen, samt när den skulle förväntas vara klar. Mycket nöjd med bemötandet, jag kommer definitivt tillbaka till er!

2011-07-22

Hej Johan! Det är roligt att höra att du är nöjd.Vi försöker alltid att ta oss tid för våra kunder.Ha en trevlig sommar.Mvh Feldts Bilservice

2010-08-07

ul

Tack för bra service!

Har anlitat er två gånger och är helt nöjd. Tack!

2010-08-20

Tack :)

2010-06-06

Gittan

Mycket nöjd kund!

Hej grabbar! Måste säga att jag håller verkligen inte med personen som skrivit 2010-05-04 och kallar sig anonym. Lämnade in våran volvo v70 av 2006 årsmodell för ett kamremsbyte och fullservice efter väldigt varma rekomendationer av några bekanta till oss,vi lämnade in bilen på morgonen kl 8 och blev väldigt proffsigt bemötta av personalen som jobbar där.Samma dag vid 3 tiden hämtade vi bilen igen proffsigt utfört arbete och till ett väldigt fördelaktigt pris måste vi säga.Vi kommer definitivt att lämna bilen där igen och rekomenderar dom varmt till alla som vi känner.Kunnig och trevlig personal och proffsig ut i fingerspetsarna.Tack ska ni ha grabbar för hjälpen med våran bil ses igen.Mvh Birgitta & Leif i Lomma

2010-06-09

Tack för ditt inlägg!!! Det värmer!!!Mvh Peter & Jörgen

2010-05-04

opålitliga

Tar flera veckor att laga bilen, otrevlig personal och ger ett väldigt oseriöst intryck

2010-06-13

Hej! Det är väldigt tråkigt att du upplevt det så men både du och vi vet ju oxå varför det tog sån tid.Ändå väljer du att kritisera och smutkasta oss på detta viset , detta tycker vi är väldigt beklagligt med tanke på omständigheterna kring allting. Vi ber om ursäkt om du känt dig inte rätt bemött men vi anser att vi gjorde hela tiden klart från början vad det handlade om att! Sen har vi olika åsikter men så är det ibland med människor det hjälper inte att smutkasta folk.Men vi hoppas iallafall att du får det bra vartän annars du vänder dig med din bil. Mvh Peter & Jörgen på Feldts Bilservice

Fler företag i Lomma