Omdömen om StyleLab AB
2011-05-29
Mallan
En salong i världsklass jag är bara så nöjd med hur Malin färgar o klipper mitt hår,ingen har lyckats med mitt hår som hon.
Men boka i tid hon har dölång väntetid men det är det värt!!
2009-11-04
smulan
vilket ställe som att hamna i himmelriket.
Inget stoj o högljutt med lugn o härlig atmosfär och shjysst fikabröd och såklart proffsiga Malin vilken frisör hon är mer än frisör skapar mästerverk,,,otroligt nöjg,INGEN kan klippa som hon.
2009-08-21
Åsa
Jag är verkligen glad att jag hittade Malin. Mycket duktig.
2008-01-14
Agneta 60
Både Malin och Åse är superduktiga på att ge goda råd, klippa och bemöta sina kunder. Rekommendera varmt!
Trist att jag känner så här men bokade tid hos Åse som skulle va super bra, kan säga att hon inte va särskilt trevlig eller lyhörd mot mej, hon hade dessutom inte bokat tillräckligt med tid, så man märkte på henne att hon stressade och försökte påskynda min behandling. Mycket dålig service,betalade skit mycket för ett pissigt jobb.Kan säga att jag inte kommer besöka stylelab igen. Dessutom va salongen kall och inte allt så stämningsfull. Det va lite dålig stämning mellan frisörerna. Usch och fy! Kommer i framtiden bara åka till min riktigt frisör hemma i Gbg.
Men vad tråkigt att du har upplevt ett besök hos mig på detta vis, det gör ont i mig att läsa din upplevelse. Vi strävar alltid efter att vara ett proffsigt team som ger kunden all focus och service samt gör en noggrann konsultation i samband med behandlingen. Jag är hemskt ledsen att du har upplevt det annorlunda. Det skulle glädja mig om du ville höra av dig så vi kan prata om det och jag kan få åtgälda dig.
MVH,
Åse Österman