Omdömen om Top Hair HV
2010-08-27
Proffsiga, även i sitt bemötande! Har gått hos dem sedan de öppnade. Aldrig haft något att klaga på! Fantastiskt trevliga alla tre!
2010-06-30
Ulrika
Klippte mig hos en av killarna och blev inte alls särskilt nöjd. Han frågade ej åt vilket håll/vart jag har min bena. Drog inte ens en kam genom håret på hela tiden. Håret blev ojämnt och det såg snarare ut som att min son klippt mig. Erkänner att jag inte gett dem ngn mera chans men jag fick inget förtroende för honom/dem.
2010-05-10
Nyklippt
Första gången hos dessa, proffsigt och bra frisörer. Väldigt nöjd med resultatet.
2009-11-24
jhsjwk
färgar alltid håret där, verkligen TOPPEN!
värt pengarna!
2009-11-13
Annette
Trevliga och kunniga frisörer som dessutom serverar gott kaffe :)
2009-03-14
C.g
Min frisör på Top Hair är så jäkla trevlig!Kaffe, relaxing, skvaller och det bästa av allt får världens snyggaste slingade hår!
2008-11-06
Grabbarna är mycket trevliga och bjuder mig alltid på godis när jag klipper mig! Både jag och min mamma blir nöjda med klippningen! ;)
2008-07-05
Eva
Jättebra barnklippningar -- alla gångerna. Snyggt och bra bemötande mot barnen!
2008-07-05
Jag
Snygga klippningar, fantastiskt skön shamponering och trevlig personal!
2008-04-16
en Stamkund
Två trevliga frisörer som är duktiga på sitt jobb. Jag blir alltid nöjd och glad då jag går därifrån. Min 10 åriga pojke får också bra klippningar. Han gillar inte att klippa sig, och jag tycker det är schyst att frisören skojar med honom och får honom att koppla av.
2008-01-23
Benny
Killarna är riktigt trevliga. De bjuder alltid på kaffe! Det är riktigt kul att gå dit och klippa sig. De är inte bara trevliga, de är bra som f_n på sitt yrke också!
2007-11-15
Mattias
Proffs - kunniga, trevliga, bästa frisörer jag någonsin träffat på.
2007-08-02
Caroline
Väldigt missnöjd med bemötandet från frisören när han färgat min hårbotten ngn centimeter av håret lila istället för blont. Ingen kompensation var möjlig att ge då han tyckte att resultatet var bra vid andra färgningen efter 2 timmar och 45 minuter i stolen. Ingen frisör jag rekommenderar att gå till.
2007-07-20
ester (a)
Sjuukt trevliga killar som klipper bäst ;) (a)
2007-06-20
Meta
Kunniga och bra på att förstå vad man önskar. Mycket trevligt bemötande!
2007-06-16
Hanna
Supertrevliga De bästa frisörena jag någonsin haft Alltid trevliga och glada när man kommer
2007-01-04
Johan
Jag bad att få mitt hår kortklippt och gav frisören fria händer. Det slutade med att jag fick den frisyr jag har varit som mest nöjd med i efterhand. När jag väl blev klippt var jag inte så säker, men efter några dagar insåg jag hur lätt det var att göra håret riktigt snyggt. Rekommenderas absolut!
2006-12-30
Sanna
Trevligt bemötande i vanliga fall men när jag skulle dit och få håret fixat innan ett bröllop så hade en av killarna fått barn och hade inte skaffat någon ersättare som han utlovat innan och de kunde inte ta hand om mig. Någon kompensation fick jag inte heller.
2006-05-22
Robert
Trevligt bemötande
klipper och färgar efter önskemål
2006-05-08
BalaBala
Top Hair är kanonbra, mycket duktiga och fantastiskt trevliga.
2006-04-19
Kristina
Alltid lika trevligt bemötande och mycket duktiga frisörer!! Rekommenderas varmt!

Alltid en toppenupplevelse och nöjd med resultatet.