Omdömen om HairDesign
2011-02-24
Jag kan varmt rekommendera HairDesign. Marica är superduktig på slingor/färg och klippning! :-)
2010-06-30
nöjd kund
Jättenöjd med mitt besök. Trevlig personal och lyssnar och kommer med förslag på hur man kan fixa till håret. Rekommenderas.
2010-01-29
Trogen kund
Jag är glad över att, efter några år i Stockholm, åter få möjlighet att gå till Marika på HairDesign. Hon är mycket professionell, ger ett personligt bemötande och kommer med kreativa förslag som passar ens stil. Efter några år i Stockholm känns det som en "lisa för håret" att bli klippt av henne! Prisvärt.
2010-01-22
En mycket fräsch salong men tyvärr inga trevliga frisörer!!!!
2008-11-11
Terés
Första gången jag gick dit var jag nyinflyttad i stan och det var av en slump jag gick in och det har jag aldrig ångrat! Varmt och välkomnande, bra bemötande och bra omhändertagande. Massage av hårbotten vid hårtvätt, kaffé eller te vid färgning/parmanent. Jag har varit nöjd och mer därtill, känt mig som en ny person när jag gått därifrån. Erica ser vad jag passar i och kommer alltid med idér och prövar gärna på det hon lärt sig på kurser. Tack för att ni finns!
2008-08-16
Ebba
Har klippt mig och färgat håret där två gånger och blev jättenöjd båda gångerna. Bemötandet är jättebra och de tar god tid på sig för att se till att det blir så bra som möjligt. Något dyrt för en vanlig klippning men det är det värt.
2007-07-12
Sussie
Frisören hade tydligen bestämt sig för att jobba trots att hon uppenbarligen var sjuk, hon snuvade och såg inte kry ut alls... Detta drabbade mig som kund och det var en stor besvikelse. Trots detta blev min frisyr helt ok, dock inte "wow"... Anser att när man betalar för ett bättre resultat ska det bli "wow"! Annars kan jag lika gärna gå till en elev eller en billigare frisör.
2007-07-05
HA
Bra service, trevlig lokal, trevlig personal. Har alldrig varit så nöjd med min klippning. Mahnaz har klippt mig några gånger och jag kan inte tänka mig att gå till någon annan längre. Super bra
2007-05-30
Lolla
Hjälpsamma och lyhörda! Trevlig salong med sköna stolar :) Har redan rekommenderat stället till flera vänner!
2007-03-24
stina
vilken service glada frisörer toppen blev klippt och färgad av erika jätte nöjd
2007-01-08
A
Till skillnad mot alla andra här är jag inte supernöjd. På ett sätt är håret bra och hon klippte nog som jag sa, men hon var inte helt med på hur mitt hår "fungerar".
2006-12-11
JTF
Trevlig personal och bra bemötande. Blev välompysslad i håret med bra resultat!
2006-09-01
R
Ella som klippte och färgade mitt hår var verkligen jätteduktig!! Håret blev precis som jag ville ha det! Trevlig salong, bra priser, hit kommer jag tillbaka!
2006-06-07
Liz
Marika var lyhörd och det är första gången under min livstid som jag blivit nöjd och då ska man veta att jag klippte bort LÅNGT ljust hår till kort och färgade det mörkt med kopparslingor.
Jag har fått så mycket beröm, var jag än har gått och 10 år yngre blev kommentarerna. Marika är trevlig, lyhörd och mycket noggrann. Jag rekommenderar verkligen henne och denna salong.
2006-05-29
Jag blev klippt av Mahnaz som var lyhörd och klippte precis som jag ville ha det. Och så pratade hon inte under tiden hon klippte, så jag kunde sitta och njuta!! Jag är nöjd.
Sanne var otroligt trevlig och duktig. Lyssnade och klippte precis som jag ville ha det! Väldigt nöjd med resultatet!