Moscow

Omdömen om Moscow

2012-03-23

Kalle

Nöjd kund

Ska du klippa dig i Göteborg kan jag verkligen rekommendera Moscow, när jag var där senast klippet jag mig hos en Ida och blev super nöjd. Trevligt bemötande och kul tjej på alla sätt!
På Moscow behöver man inte få en tråkig tidning utan man får läsa på en iPad istället, har jag inte sett någon annanstans... tummen upp!

2012-01-24

Helen

Supernöjd!

Superduktiga tjejer! Har klippt mig på Moscow nu några gånger. Tjejerna där är alltid lika goa och glada. De vet ju såklart hur man klipper och färgar också, och vilka produkter man ska ha till håret.

2011-07-26

frida

Superduktiga!!

Sabine är superduktig,och lyssnar på kundens önskemål,blir alltid lika nöjd när jag går därifrån.

2011-03-04

L

Nöjd!

Är nöjd med Moscow. Min favorit är helt klart Ida!

2010-10-10

Missnöjd!

Gå inte hit!!

Vad du än gör - gå inte hit och färga håret! Låt er inte förföras av läget och en salong som på ytan ser bra ut. Blev bokad hos en tjej som erkände att hon inte kunde de färger hon skulle arbeta med! Oproffsigt! Lyssnade inte heller alls på kunden. Resultatet därefter. Deras chef vet dessutom inte vad kundservice och en 'nöjd kund' innebär. Väldigt otrevlig!!

2010-10-07

KA

Kanon!!!!!Toppen!!!!

Mycket nöjda kunder, vi är flera grabbar som klippt sig på denna salong och vi är mycket nöjda.
Bra bemötande och proffsigt jobb av en ny tjej som heter Karolina.Kanon!!!

2010-07-19

JS

Mycket bra!

Tycker Moscow är en riktigt bra salong med duktig och trevlig personal. Går till Sabina/Sabine som är en riktig pärla!

2010-02-01

AJ

Nöjd kund

En mycket nöjd kund! Klippte mig hos en frisörska
vid namn sofie.

2009-12-13

nöjd

Kanon!!

Underbart fin salong dyrt men bra service. Brukar gå till Sia men hon är mamma ledig så nu går jag till Ida och dom är helt klart bäst om inte BÄST i stan.

2009-12-10

M

Jättebra

Har klippt mig hos de flesta tjejerna på Moscow och fortsätter att gå dit trots att det är lite väl dyrt. De förstår snabbt vad man vill ha och kommer med förslag. Försöker inte sälja på en massa grejer utan tipsar och är trevliga. Jättebra frisörsalong!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård