Omdömen om Fidos
2010-08-21
Håkan
Ni marknadsför er med en levande butik? Det konstiga är att när man kommer dit så är akvariefiskarna borta. Vad är det som är levande med hund och katt. tråkigt att en butik som inte vågar satsa på levande.
Vi har mycket som är levande.
Kaniner, Marsvin, Hamstrar,Gerbiler, Möss
och Råttor.
Undulater, Nymfparakiter,Kanarie och Finkar.
Så nog har vi liv här på Fidos :)
2010-08-10
aj
En en gång saknas hundfodret i hyllorna, skärpning.
2010-08-05
MP
BRA och trevlig personal. Kunniga och hjälpsamma med djur. Bästa djuraffären jag har varit inne på!
Ska jag rekomendera en djuraffär så är det Fidos!!!!
2010-01-21
MJ
Nu är andra ggr jag är inne och det saknas foder,
Nästa gång får man köpa på annat håll.
2009-12-17
Sarah
Jag handlar allt till mina hundar på Fidos, kan inte säga att priserna är högre än någon annan stans, utan det kostar ungefär detsamma i alla djuraffärer. Personalen får mig alltid att känna mig välkommen, dom hjälper ALLTID till och det slutar oftast med att vi står och pratar om allt möjligt ;)
2009-03-06
wadup
dom behöver jobba på att kunna svara i telefon när man ringer . någon måste la vara i närheten av en telefon någon gång under dagen .
2009-01-08
Läget är jättebra för denna butik och personalen är alltid hjälpsam. Nackdelen är deras höga priser och i väldigt många fall har jag upplevt deras personal som okunnig. Det finns ett par som är mycket kunniga och jag har högt förtroende för, men dessvärre finns det en del som saknar den där lilla extra spetskometensen som faktiskt behövs i en sådan affär. Sedan finns det tyvärr vissa moraliska synpunkter bl.a. på akvariefiskavdelningen. Det finns vissa fiskarter som inte klassas som lämpliga att sälja (ex. papegojfisk) och jag känner mig tveksam till att en seriös butik verkligen skall sälja såna typer av djur utan istället försöka hjälpa till att förbättre människans syn på olika djur. Är helt övertygad om att ni kan bli en toppenbutik genom att utbilda er personal lite mer!
2008-12-22
Maja H
Ser med fasa varje gång hur trångt fåglarna sitter i sin bur.
När man frågar personalen så tycker dom också att det är för trångt men att dom säljs av så snabbt att dom inte har ont av det.
Känns inte ok enligt mig.
För övrigt har dom bra saker men till ett allt för högt pris.
2008-11-07
Kompis
Bra läge, mycket trevlig och kunnig personal och ett stort utbud varor - kanon!
2008-11-06
Lisa K
En mycket trevlig djuraffär! Personalen är helt otrolig, välutbildad och mycket kunniga! Det lilla de inte kan tar de reda på och gör allt för sina kunders bästa. Bra priser, som är svåra att hitta någon annan stans. En butik jag rekomenderar starkt! Tack för att ni finns!
2008-03-06
Annlis
Jag tycker att det är en toppen affär med jätte bra trevlig personal!!! De ställer alltid upp o hjälper till om de kan o låtsas inte kunna om de inte kan!jag betalar gärna lite mer med bra service på köpet!!! Tack för en toppen affär!!!
2008-02-14
Kicki
En mycket bra djurbutik. Där personalen är mycket kunniga och utbildade. Har fått mycket hjälp och alltid svar på mina frågor. Bra med personal som tar sig tid med varje kund. Keep up the good work!!!!
2008-02-12
A
Tråkigt några bara vill klaga på denna butik. Besök den istället!!! Enda butiken i området som jag hittat har satsat på kunnig, hjälpsam och TREVLIG butikspersonal. Vilken skillnad mot andra djuraffärer! Även jag har varit in o tittat på hundtäcken där. De kostade mellan 200-350 så mycket billigare kunde de inte vara!Och djuren har det mycket bra i denna butik. Kaniner o marsvin går lösa i glasrummen. En butik jag kan rekommendera vilket djur det än är!Tack för att ni är så duktiga o hjälpsamma.
2008-02-10
djurälskare
Äntligen en butik som satsar på personal som kan hjälpa en! Jag har många olika djur och här finns personal för allt. Min hunds päls blev jättelätt att sköta med de tips jag fick. När jag ville köpa en viss fisk så rekommenderade de mig att inte blanda dessa med de jag har - istället för att bara sälja o tjäna pengar. Jag hittar grejor som jag annars aldrig hittar i en vanlig affär. Och priserna är INTE dyrast! Jämför med en annan butik i Trollhätteområdet som är mycket dyrare, har urusel kunskap och dåligare sortiment. Jag kan helt klart rekommendera Fidos!!
2008-02-06
Anette
Jättefina saker men priserna är högst i vårt område! Tjänade nästan 200 kr på att köpa min hunds täcke i annan affär och då var det exakt likadant. Hade gärna handlat där om det inte var så dyrt.
2008-02-06
Nettis
Handlar endast i nödfall på Fidos pga de höga priserna. Samma varaor finns i andra butiker för ibland upp till 100 kr billigare. Har vid ett tillfälle stått och väntat när kvinnan i kassan stod och pratade privat angående sin kennel. Jag hade bråttom och gick tillbaka med mina saker men expediten fortsatte bara att prata om sitt.
2008-01-08
Sara
Vissa är jätte vänliga där och är mycket trevliga men andra har både skrikit o gapat var rädda om DJUREN!
2007-10-08
M
Hjälper alltid till, ringer och hör efter med kontakter även fast dom inte har det så man kan köpa det av dom, alltså tjänar dom ingenting på att ringa åt en. Kunnig och mycket trevlig personal alltid, alltid lika glada! :) Känner igen en när man kommer, även fast man inte varit där speciellt många gånger.
Mycket trevlig butik! Gillar sättet de har kaninerna och marsvinen på, ser härligt ut! Och att personalen ALLTID är så trevlig, hjälpsam och framför allt duktiga på det dom gör, det är ett stort plus!
Sen saknar även jag akvariefiskarna och tillbehören.