E J:s Hälsokost AB

Omdömen om E J:s Hälsokost AB

2008-11-25

Jonas Staf

Bäst i stan!

Har inte varit på en bättre hälsokost butik. Ett stort och bra urval av produkter, trevlig personal. God service.

2007-06-27

Lars i Str

Superservice

Det är service som gäller i alla lägen på EJ.s. De fixar och trixar alltid fram det man behöver. Dessutom lägger de altid undan åt en, när man skall in till stan, vilket är tur när det är 17 mil att åka. Supertrevliga tjejer med äktaservicekänsla som jobbar där!!

2007-05-21

Es

En snäsig personal

Brukar alltid vara nöjd med service på EJ:s men denna gång gick jag därifrån besviken pga en anställd som jag vart otrevligt avsnäst av några frågor jag hade. Synd med personal som inte förstår att dom är företagets ansikte utåt och inte låter sina dåliga dagar gå ut över kunder.

2007-04-17

Karin

rekommenderas varmt!

Utmärkt utbud och service. Borde finnas en EJ:s i varje stad!

2007-02-02

PO

Bästa hälsokost butiken

EJ:s är den bästa hälsokostbutiken jag varit in på! Både vad det gäller sortiment och personal. Där blir du väl mött!

2006-10-11

LD

kanon

kanonbra service och kunskap

2006-03-28

MH

Affären som har allt inkl trevlig personal

De har allt man kan önska sig i alternativ/ekologisk väg. Och personalen är alltid tillmötesgående. En väldigt bra affär, gör stadigt mina inköp här.

Sport och fritid
R1000872;Gym, träningsanläggningar