Omdömen om Stora Hotellet i Osby AB
2011-02-24
TGH
mycket låg pris och absolut god och trevlig personal.
2011-02-13
bengt persson
bra läge några meter ifrån tåg stationen,bra för mig som reser mycket.
god mat i restaurangen som fanns i samma hus (smidigt).
enkla rum men helt tillräckliga.
bra service tycker jag.
2009-10-14
Dl
Hela kvällen förstörd vi var d med ett gäng och skulle käka men dålig mat o vi fick vänta hur länge som helst kasst
Hej. Beklagar att kvällen blev förstörd för er.
Jag kommer att kolla upp vad som kan ha gått fel just den kvällen och försöka ställa allt till rätta.
Mvh
Jimmi
Marknadsansvarig Stora Hotellet i Osby
2009-01-13
LH
Har bott ett flertal gånger på detta hotell och alltid blivit väl bemött.
Enkelt men fräscht rum men med bra säng. Tv ( o Video ) på rummet med möjlighet att låna film i receptionen.
Helt ok även om man ska sova mer än en natt.
Ok frukost och hotellets pub har ett utomordentligt kök när man vill äta middag..
2008-11-12
NL
Stora Hotellet i Osby bjöd tyvärr på dålig service, smutsiga och illaluktande rum. Personal som ignorerade sina gäster och fanns inte tillgängliga vid behov.
Hej. Efter detta har Stora Hotellet bytt ägare och helt ändrat riktlinjer. Hoppas att du/ni är villiga att prova bo på Stora hotellet igen så lovar vi att du får en helt annan upplevelse än tidigare.
Mvh
Jimmi
Marknadsansvarig på Stora Hotellet i Osby
Fick ett annat dyrare rum än det som stod i bekräftelsen vilket jag inte blev informerad om förrän jag fick fakturan, mycket dåligt. Sen var det ostädat i rummet, under sängen var det katastrof, riktigt äckligt. Fick varken bäddat eller städat under tiden jag bodde där.