Omdömen om Let's go! Bowling
2009-09-15
Nope
De glömde HELT maten till en av gästerna (veg.glut.fritt). Han fick äta salladsblad. När vi klagade kom personalen ut och högljutt frågade om vi inte ville betala istället för att diskussionen vid sidan om (istället för att be om ursäkt och undersöka vad som var problem).
När vi försökte få ner priset mer än personalen ville gå med på hotade dom med att gå till polisen!
Maten var inte den bästa heller.
Deras underhållningsplatser med bowling, golf och annat var helt OK däremot.
Visst, detta är vår version, men summa summarum var det otrevliga händelser som satte spår. Inget mer på Let's Go för vår del!
2009-03-17
Dålig mat nästan kokt fläskfile` kycklingfile` som var strimlad i små bitar smutsigt på toaletterna,klistrigt på dans golvet, verkar inte som det finns någon som bryr sig längre.Det var mycket bättre förr,då var t,o,m.personalen trevlig.
2009-01-28
Välj annat
Personalen i restaurangen är väldigt okunnig och i vissa fall på gränsen till otrevlig. Den så kallade äventyrsgolfbanan är i väldigt dåligt skick, närmast ospelbar. Skyttet.. fem skott var allt man fick.. dåligt! Bowlingen var ok men inte mer. Ett besök på Let's Go ger bara sur smak, man får inte på något sätt valuta för de betynande slantar man betalar... 35:- för en bringare vanligt kranvatten vid matbordet och 20:- för att hänga av jackan... snudd på ocker!
2009-01-18
Missnöjd
15:- för ett glas kranvatten!!?? Vet hut, Let´s Go! Och en kurs i både service och charm hade inte skadat restaurangpersonalen! Trevligast på hela kvällen, var killen i garderoben, som dock skamsen meddelade priset 20:-/plagg. Det är sannerligen att "Ta in på gungorna...."
2008-05-13
HP
Vi var där med jobbet, maten var god men serveringspersonalen var otrevlig och glömde bort att servera ett antal av oss. Aktiviteterna var trevliga.
2008-05-12
Vi var där med jobbet och blev så illa behandlade. Serviceskola för personalen hade behövts!!! Aktiviteterna var däremot väldigt roliga, vilket höjde stämmningen!

Inte lika bra som Big bowl men dem kan jobba sig upp.