Omdömen om Meze Medelhavs kök & bar
2012-01-25
Nilsons
Mycket bra mat ocg generöra portioner och super trevlig bemötande.
2012-01-13
Martias och Maja
Varje gång vi är i göteborg brukar vi äta på restaurang meze det är alltid lika trevligt o deras pikilia är såå goood. :)
2011-12-01
Andreas-Madelene
Deras röda vin är såå god o bra mat(pris värt) och strålande service.
2011-11-13
Bobbo och Yasmin
Tack så jätte mycket för bra service och mat ni är alltid lika trevliga .mvh Bobbo och yasmin
2011-10-09
Marcus Philip Anderson
Kan inte beskrivas ni måste gå dit och uppleva det atmosfären själva det var verkligen godaste lammsteken jag har ätit o servisen var super profsigt .JAG HOPPAS ATT NI ALLTID BEHÅLLER ERAN KLAS.
2011-08-03
Anna Karin
Vilken upplevelse ifråga om mat, vin, betjäning och miljö ! Toppbetyg.
2011-07-26
joakim -anna
Jätte goooood mat o verkligen super super trevliga persenal tack ska ni haa
2011-06-05
jen
Mysigt med levande ljus, trevlig personal o sovlakin äter jag när jag är där den är super god!
2011-05-15
Alexander
Tackar för riktig god mat o suoer trevlig bemötande ni var jätte duktiga trots allt det var så mycket folk vi kommer gärna tillbaka .
2011-05-03
Johanna
Vill varmt rekommendera meze som ligger på vasagatan i Göteborg. Hur god mat som helst och väldigt bra service och miljön trevlig och fin. Gå dit och testa lovar er att ni inte kommer ångra er.
2011-03-31
Hej alla mat älskare, Var på en underbar restaurang i förra veckan som jag bara måste rekomndera namnet är MEZE helt underbar mat och stämning.varmt rekomenderas
2011-03-13
anna-maria
Vi var där på en lördag med familjen maten var jätte god o den lilla hovmästaren var riktig kunglig o super trevlig vi tackar så mycket o kommer definitivt tillbaka tack för den trevliga bemötandet.
2011-02-06
N
Både servicen och maten är utmärkt. Varmt bemötande, glad personal (väldigt mycket vatten), fin atmosfär.
Har ni inte varit där så rekommenderar jag det starkt, väldigt prisvärt.
2010-12-28
Jättegod mat, bra service, stora portioner ,och framför allt en jättetrevlig personal
Vi äter alltid hos Meze när vi är i Göteborg
2010-10-30
Patrik och Annette
Trots man fick syrebrist opga allt folk i restaurangen så blir det en femma. Snabb och bra service trots alla gäster. Maten var fantastisk (mixed grill). Hit går man gärna igen
2010-10-18
anita
maten var kanon god o servitören var super trevlig tack ska ni ha meze
2010-08-06
Lia
God och vällagad mat som inte kostar skjortan.
Trevligt .-)
2010-04-24
Så härligt ställe. Precis som alla sagt, mysigt, romantiskt, fin service och underbar mat. Mycket levande ljus, härlig stämning, trevlig personal och mat som mättar länge. Testade förrätten för två o här blev man verkligen mätt bara på den, men huvudrätten var så fantastisk så den slank lätt ner också. Efterrätten som jag inte heller kunde motstå, glass med varmchokladsås var också såååå... god. Ett ställe jag kommer rekomenderar starkt, gå dit säger jag :) ni blir inte besvikna... Tack Meze...
2010-01-16
Tapas-fan
Jättemysig restaurang med trevlig personal som tar emot specialbeställningar med ett leende på läpparna (trust me jag gör det alltför ofta), mkt prisvärd lunchmeny också. Rekommenderas starkt!
2009-11-24
grannen
Maten var relativt smaklös..
Uppläggen på deras speciella tallrikar var ett plus, men dock var det ingen smakupplevelse prrecis.
2009-11-06
Bela
Miljön är mysig, något mindre men får ändå plats med relativt många. Personalen är trevlig och maten är utsökt! Passar lika bra för köttätare som för vegetarianer.
Maten räcker alltid till! Här blir man nästan mätt på bara förrätten, och till mycket rimliga priser!
2009-07-11
Bra resturang! Har varit där et flertal gånger och kommer att fortsätta att besöka dem. Grymt god mat och prisvärt!
2009-05-25
Otroligt engagerad personal. Kan inte fatta att det inte är så överallt. Vatten och oliver direkt när man kommer. Kvick och uppmärksammad service. Maten är hur god som helst, vilket har resulterat i många besök. Jag hoppas inte att ni på Meze tappar detta nu. Vissa tenderar ju att bli sämre ju bättre betyg dom får. Keep up the good work MEZE!!!!!
2009-04-30
alanya
Jätte god mat och mycket trevlig personal!!!
Maten SMAKAR verkligen!!!!!! JÄTTE GOTT!!!!!
Våran favorit resturang!!!!!!
2009-04-04
Jenny
Otroligt välsmakande mat. Förrätterna (eller smårätterna) var något av det godaste jag har smakat. Mysig lokal, med trevlig personal. Trots mycket folk fick man snabb och bra service.
Det enda negativa jag kan komma på var att ljudnivån var ganska hög, men vad har man att förvänta sig en Fredagskväll? Trots detta ger jag Meze 5 stjärnor!
2009-03-15
Lulla
Mycket trevlig personal som syns "lagom" med ett personligt bemötande, kanonservice!! Mysig lokal, mycket god och prisvärd mat! Kommer absolut tillbaka!!!
2008-12-29
zahide
Jag var på Meze häromdagen,å åt å åt..allt var jättegott!!!
Kommer snart tillbaks :)
2008-11-26
Annika
Om man är sugen på prisvärd, god mat och samtidigt uppskattar en lugn och vänlig atmosfär då är denna restaurang ett gott val. En liten mysig restaurang med lagom ljudnivå som kan erbjuda både vuxna och barn mat till rimliga priser.
2008-11-24
Jonas
Jag var på Meze för två veckor sedan och blev imponerad av de urtrevliga personalen, som var personlig utan att vara påträngande. Aparta önskemål togs emot och de löste allt. Ingen finkrog men väldigt mysig stämning och god mat.

Det var det mysigaste restaurangen vi har vart på länge fantasirik och god mat var det.