Meze Medelhavs kök & bar

Omdömen om Meze Medelhavs kök & bar

2012-02-15

Robert

Robert

Det var det mysigaste restaurangen vi har vart på länge fantasirik och god mat var det.

2012-01-25

Nilsons

Generöst

Mycket bra mat ocg generöra portioner och super trevlig bemötande.

2012-01-13

Martias och Maja

Toppen service

Varje gång vi är i göteborg brukar vi äta på restaurang meze det är alltid lika trevligt o deras pikilia är såå goood. :)

2011-12-01

Andreas-Madelene

Rökyss

Deras röda vin är såå god o bra mat(pris värt) och strålande service.

2011-11-13

Bobbo och Yasmin

Helt perfekt

Tack så jätte mycket för bra service och mat ni är alltid lika trevliga .mvh Bobbo och yasmin

2011-10-09

Marcus Philip Anderson

Jätte Jätte Mysigt

Kan inte beskrivas ni måste gå dit och uppleva det atmosfären själva det var verkligen godaste lammsteken jag har ätit o servisen var super profsigt .JAG HOPPAS ATT NI ALLTID BEHÅLLER ERAN KLAS.

2011-08-03

Anna Karin

Myss källa

Vilken upplevelse ifråga om mat, vin, betjäning och miljö ! Toppbetyg.

2011-07-26

joakim -anna

TREVLIGA

Jätte goooood mat o verkligen super super trevliga persenal tack ska ni haa

2011-06-05

jen

Mysigt med levande ljus, trevlig personal o sovlakin äter jag när jag är där den är super god!

2011-05-15

Alexander

SUUPERR

Tackar för riktig god mat o suoer trevlig bemötande ni var jätte duktiga trots allt det var så mycket folk vi kommer gärna tillbaka .

2011-05-03

Johanna

Plus Plus

Vill varmt rekommendera meze som ligger på vasagatan i Göteborg. Hur god mat som helst och väldigt bra service och miljön trevlig och fin. Gå dit och testa lovar er att ni inte kommer ångra er.

2011-03-31

MYSIGT

Hej alla mat älskare, Var på en underbar restaurang i förra veckan som jag bara måste rekomndera namnet är MEZE helt underbar mat och stämning.varmt rekomenderas

2011-03-13

anna-maria

Lilla Hovmästaren

Vi var där på en lördag med familjen maten var jätte god o den lilla hovmästaren var riktig kunglig o super trevlig vi tackar så mycket o kommer definitivt tillbaka tack för den trevliga bemötandet.

2011-02-06

N

Utomlands känsla...

Både servicen och maten är utmärkt. Varmt bemötande, glad personal (väldigt mycket vatten), fin atmosfär.
Har ni inte varit där så rekommenderar jag det starkt, väldigt prisvärt.

2011-01-24

Amanda

Fantastiskt!

Absolut värt pengarna, fantastisk mat!

2010-12-28

Johan och Susanne

Jättegod mat, bra service, stora portioner ,och framför allt en jättetrevlig personal
Vi äter alltid hos Meze när vi är i Göteborg

2010-10-30

Patrik och Annette

Bra service och underbar mat

Trots man fick syrebrist opga allt folk i restaurangen så blir det en femma. Snabb och bra service trots alla gäster. Maten var fantastisk (mixed grill). Hit går man gärna igen

2010-10-18

anita

nöjd

maten var kanon god o servitören var super trevlig tack ska ni ha meze

2010-08-27

Jonas S Jonas S

Grymt!

Gott, mycket mat, bra pris. Trevlig personal.

2010-08-06

Lia

Mkt bra

God och vällagad mat som inte kostar skjortan.
Trevligt .-)

2010-04-24

Beatrice M Beatrice M

Mmm... så mysigt ställe :)

Så härligt ställe. Precis som alla sagt, mysigt, romantiskt, fin service och underbar mat. Mycket levande ljus, härlig stämning, trevlig personal och mat som mättar länge. Testade förrätten för två o här blev man verkligen mätt bara på den, men huvudrätten var så fantastisk så den slank lätt ner också. Efterrätten som jag inte heller kunde motstå, glass med varmchokladsås var också såååå... god. Ett ställe jag kommer rekomenderar starkt, gå dit säger jag :) ni blir inte besvikna... Tack Meze...

2010-01-16

Tapas-fan

Absolut toppnotch!

Jättemysig restaurang med trevlig personal som tar emot specialbeställningar med ett leende på läpparna (trust me jag gör det alltför ofta), mkt prisvärd lunchmeny också. Rekommenderas starkt!

2009-11-24

grannen

inget vidare...

Maten var relativt smaklös..
Uppläggen på deras speciella tallrikar var ett plus, men dock var det ingen smakupplevelse prrecis.

2009-11-06

Bela

Mitt bästa tips!

Miljön är mysig, något mindre men får ändå plats med relativt många. Personalen är trevlig och maten är utsökt! Passar lika bra för köttätare som för vegetarianer.
Maten räcker alltid till! Här blir man nästan mätt på bara förrätten, och till mycket rimliga priser!

2009-10-25

Super!

Mycket mysig miljö. Jättegod mat, goda drinkar och fantastiskt trevlig och uppmärksam personal! Vi kommer definitivt att återvända snart.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger