Salong Popp i Topp

Omdömen om Salong Popp i Topp

2011-04-26

Blev inte nöjd. Frisören lyssnade inte alls på mig. Bad om en kort, tjock snelugg men fick en skitful avklippt smal stripa tvärs över ögonen - för frisören tyckte det passa mig bättre trots att jag upprepade gånger sa att jag inte ville ha så. Dessutom var hon hårdhänt och slet i håret. Kommer aldrig att gå dit igen.

2011-03-20

t.j

Vilken Hårtvätt!!!

Har aldrig fått en så underbar hårtvätt/massage förut!
Helt underbart....

2010-11-16

Anek

Kanonställe!

Har både klippt mig, färgat håret, slingat håret , fått håruppsättning och blivit sminkad. Även fixat naglarna.
Alla som jobbar där är otroligt proffsiga och trevliga. Började gå dit för över ett år sedan och har aldrig blivit bättre bemött på en salong :)

2010-10-11

LH

Alltid Nöjd

Alltid nöjd när jag varit där, blivit klippt, färgad, satt i/tagit ur löshår..
Supertrevliga och serviceinriktade tjejer.
Mina favoriter är Stina och Sofie

2010-09-02

Super

Man är alltid nöjd när man går från salongen. Kan verkligen rekommendera ett klipp där, särskilt hos Sofie eller Stina.

2010-06-05

mema

verkligen världsklass!

Kan inte säga något annat om denna salong än att det är världsklass på deras jobb dom gör! både frisörer och nageltjejerna är jätteduktiga och man blir alltid på bra humör av att komma dit!

2010-04-20

Anita

Vilka underbara flickor!!!

Jag är så nöjd med mitt hår,har nog klippt mig hos alla tjejerna! Ni är lika duktiga allihopa. Tack för att ni tar så bra hand om mig!

Fler företag i Gävle