Omdömen om Taxi Trelleborg AB
2011-10-10
Erik M
Först kom taxin för sent och sedan - utan att jag hann märka den - så knappade taxichauffören (Jasmins transport) in dricks som jag inte alls tänkt ge. Chauffören slog helt enkelt in totalsumman innan han överlämnade kortläsaren till mig. Om detta är symptomatiskt för Taxi Trelleborg kan jag inte säga. Men för mig var det första och sista gången jag åker med dem.
2011-10-06
anika
Tack Taxi Trelleborg för att ni finns. har åkt med er under alla år och aldrig fått problem. jag åkte med er i helgen och tappade min börs. Vem ringde på dörren jo samma förare, som hav mig min börs. Tack Tack
2011-08-14
Nils
Bröllop, bokad taxi. Dessutom hade vi redan 4 månader tidigare annonserat om detta. Taxi Trelleborg skulle sätta in alla sin personal till denna afton. Vi är brudparet som väntat 29 minuter utan en endaste signal. Vi har ringt 2 ggr och ifrågasatt detta, ni kommer att bli uppringda...... NI ÄR HELT VÄRDELÖSA!!!!!
2011-05-11
Birgitta
Jag vill berömma Taxi Trelleborg för att dem är så underbara och jätte duktiga. De gör sitt jobb till 100 % och lite till.. Man tror aldrig att ett taxibolag är så seriösa och ärliga som dem är.
De har väldigt rena och fina bilar duktiga chaufförer som är väl klädda. Alltid punktliga och hjälper en in och ut från bilen. jag har alltid fått hjälp av dem ända in till mitt hem.
Jag ska även berömma deras växelpersonal som är så rara och duktiga.
Tack Taxi Trelleborg för att ni finns.
2010-09-10
Lantis
Kom 15 min sent trots att vi hade förbeställt i god tid innan. Sedan hittade inte chauffören dit vi skulle och vi fick agera GPS-själva. Dessutom fick chauffören ring in till vxl och fick hjälp. Hjälpen gjorde att det blev en stor omväg som blev dyrt för oss, vilket han såg som en självklarhet att vi skulle betala.
2009-10-25
tobbe
Kommer inte på utsatta tider! Ringer ej vid försening eller bilens ankomst! Skärpning!
2009-10-25
Ullix
Får väntetid 45 minuter på taxin när vi ringer 00.30, dvs bilen ska komma 01.15, bilen dyker upp 02.00, dvs ytterligare 45 minuter sena, får inte ens en ursäkt från man börjar fråga om reklamation. Det går inte att reklamera förutom via post eller telefon. Dåligt =(
2008-11-11
Carina
Fyllde 40år och skulle givetvis vara på plats först. 37min försent kom bilen med en dålig ursäkt. Men min fest blev kanon iallafall
2007-06-21
Jätte nöjd
Åker taxi varje vecka, har provat andra bolag men ingen kan mäta sig med taxi Trelleborg. Alltid i tid, hittar alltid på landsbygden ( jag bor på en gård), alltid välklädda och proffesionella. Så här skulle alla taxibolag skötas.
2007-05-24
Nöjd kund!
Åker taxi i tjänsten nästan varje vecka och det fungerar utmärkt! Har absolut inget att anmärka på! Alltid trevliga chaufförer och bra service!
Hej Taxi Trelleborg.
Ni är så underbara. Strunta i va andra skriver ni är bäst.