2008-11-13
Anna K
Länge har jag varit kund på Tiger och alltid fått utmärkt service. Det finns mycket möjligheter som kund att få det man önskar och man blir alltid bemött vänligt och proffsigt. Jag har bara hört bra om Tiger från vänner och bekanta men det är klart att det negativa alltid verkar få mer fart, därför skriver jag detta inlägg! Tack Tiger!
2008-08-18
Jag blev lovad hjälp med en enklare ändring. Inga konstigheter. MEN efter tre turer till skräddare och ett antal veckor var det fortfarande inte bra, men de i butiken sade bara att det inte var deras fel. Men det är de som väljer skräddare, de som borde ha kontrollerat plagget (det var jag som upptäckte felet) och dem jag har avtal med, så en ursäkt vore på plats, vilket jag dock inte har fått. Ett nytt plagg beställdes slutligen, men efter 2 månader utan både plagget och en ursäkt, kommer jag definitivt inte att handla där mer. Och jag har hört om fler med liknande erfarenheter.
Bor i Göteborg och köpte min t-shirt här i Malmö. T-shirten har gått sönder efter ett par tvättar men butiken kan inte hjälpa mig då det inte går att skicka t-shirten dit: "Vi är ingen postorderbutik" säger de! Har de så många reklamationer? Jag hade större förväntningar på ett företag som Tiger of Sweden.