Omdömen om Marcos Restaurang
2011-10-13
Bästa lunchrestaurangen i Göteborg grym mat grym service och buffén är helt fantastisk måste prövas
2009-10-21
Anonymos
Bra mat... Bra service... Pizzorna är världsklass... Stor fräsch salladsbuffé... Måste prövas.. Och det är mycket prisvärt
2009-02-10
janne
bästa lunch stället jag varit på. grym mat, grym service, mycket att välja på.
bra pris...
måste testas du blir inte besviken
2008-11-08
Nöjd gäst
Ett ställe med mycket god mat och stora portioner. Det är ingen risk att man inte blir mätt. De har en stor salladsbuffé som ingår i priset. Dessutom finns det en pizza-/pastabuffé för den som inte vill ha någon av de fem alternativen som är dagens rätter. Som om detta inte vore nog så har de trevlig personal som ger en snabb service.
2008-01-10
såsig gumma
Den är så himla god. Mycket god mat. Trevlig personal. Snabb service. Mycket att välja på. Salladsbaren är helt suverän! Pröva Marcos!!!!! Du blir inte besviken
Brukade äta där sporadiskt förr, men sedan en gång då man mådde väldigt dåligt ( för att maninte ätit så mycket några dagar innan, vet vi) och påpekade detta efteråt: blev mött med hysteri och kallad idiot med mera...
Har aldrig satt min fot mera där efter detta och de förlorade några kunder på stört.
Det som skulle kunnas göras bättre är för mig redan förstört, men att bemöta kritik positivare och inte se detta som ett hot.
Annars var det väldigt bra där, bara en Måndag som var sämre/dålig mat. Att kanske förbättra Måndagarna också.