Det var längesedan jag såg något så vackert och djupt originellt som när Aktör satte upp Opus 5 med David Sperling Bolander på scen häromveckan, och då är jag ändå kulturnörd. Men det som jag är kanske mest berörd av är Aktörs förmåga att alltid sätta besökaren i första rummet. Man är lika välkommen som om man steg in i bästa vännens vardagsrum. Här finns alltid utrymme att prata med skådespelare och regissör efter föreställningen, alltid tid att ta ett glas vin med scenografen och en öppen och trevlig atmosfär mellan besökarna, där det utvecklande eftersnacket alltid får maximal fokus. Jag är numera en Aktör-fan. Det de sätter upp, det går jag och ser!