Paddy's Restaurang

Omdömen om Paddy's Restaurang

2012-05-27

Johan A Johan A

Diskriminering!

Senast jag kollade så var det 2012 & Sverige var ett förhållande fritt land. Den uppfattningen delar inte personalen på Paddy's då jag blev nekad mat & dryck pga att jag är i princip täckt i tatueringar. Jag kan se barsk ut men på insidan är jag en mjuk, omtänksam kille som njuter av såväl god mat & bra musik. Det fick jag inte ens känna lukten av när jag ställde mig i dörren... Det vara bara "Nej! Det är vårdat som gäller" Vaddå vårdat? Ja du kan inte ha så mycket synliga tatueringar här... What?!?!?! Aldrig Paddys! Diskriminerad till det yttersta

2012-05-12

Lisa

After Work!

Vi är ett gäng som brukar gå på after work. Vi har provat olika ställen men vi tycker att paddys har bästa atmosfären och trivsel.

2012-03-18

Lisa Persson

St Patrick´s day!

Vi var ett gäng och firade St. Patrick´s day och det var grym stämning med massor med folk och jätte bra band som spelade. Längtar redan till nästa års firande.

2012-03-07

Kjell

Underbart och populärt!

Paddys har grymt god mat och är ett populärt ställe. Har man inte bokat bord så måste man nästan alltid vänta i baren när man ska äta. Helt klart värt det.
Förut var restaurangen liten men nu har man byggt ut vilket har gjort stor skillnad. Mysig inredning och bra atmosfär.

2012-01-03

Gunnar

Min mat smaka fisk !!

Min Entrecote smakade fisk och fast jag beställde medium så fick jag välstekt, gick tyvärr inte att äta .... tråkigt !!

2011-12-17

Kjell

Imponerande

Jag har ätit på Paddys ett par gånger tidigare och gick dit en fullsatt fredagskväll, vårt sällskap åt både kött, fisk och lamm, alla vid bordet blev imponerade över att all mat kom samtidigt, perfekt tillagad och snyggt upplagt.Fast det var fullt med folk i hela restaurangen.Måste vara Malmös populäraste krog.

2011-10-20

Mia

kanon

Vi var på after work med jobbet och alla var jätte nöjda.Massor med folk det måste vara Malmös populäraste ställe. Det blir fler gånger.

2011-09-21

petra

God mat!

Var och åt middag här i lördags. Otroligt gott! Till varmrätt beställde vi ryggbiff med potatisgratäng och chilibearnaise. Det var väldigt gott, och en rejäl köttbit! Till dessert åt vi cheescake som var fantastisk. Rekommenderar varmt Paddys.

2011-09-12

Ingemar

Soup or...

Was eating at Paddys with my girlfriend and sister. Ordered fish soup, it tased salt water and the fish was overdone!!
The waitress was rude and did not ask if everything was according to expactations...a indication that the kitchen not was working well..blaah!

2011-08-25

tim

very good

very good restaurang. best bear and food in town.

2011-08-25

Helen

rekomenderar

Malmös bästa restaurang tycker jag. Alltid bra mat, service, musik och stämning.

2011-08-24

Klas

Vackert

Vi besökte Paddys och det var över förväntan.
Jätte god mat och bra service.
Restaurangen verkar vara populär för det var massor med folk. Rekomenderar gärna Paddys.

2011-08-14

Eva Andersson

underbart

Jag menar middag inte lunch.

2011-08-14

Eva Andersson

underbart

Solklart val när det gäller lunch.
Detta ställe är svårt att förklara med ord.
Deras mat är helt underbar och deras personal gör att man alltid går därifrån med ett leende på läpparna. Rekomenderar varmt.

2011-08-12

Eric Heneskog

Jättebra Helhetsbetyg

Man levde upp till mina krav mer än väl. Vi valde Paddys eftersom vi hade en liten flicka på 4 år med på 60-årskalaset för min hustru. Trodde det skulle vara en trevlig Pub/Restaurangmiljö men detta överträffades med råge. Gott om plats vid/mellan borden, bra service även på vinsidan, god mat och dryck och dessutom prisvärt

2011-07-31

ALEX

kanooon

Fantastiskt god mat och goda viner!
Bra service och gemytlig stämning.

2011-07-05

Adam

Jaa tack!

Helt unikt!! Bra mat bra service schysst atmosfär fina gäster.

2011-06-28

Eva

Gott och trevligt

Här får man ett mycket trevligt bemötande och väldigt god mat i fin miljö!

2011-06-26

Mats

Underbar pub

Underbar mat och jättetrevlig personal! Bäst i stan!

2011-04-19

lars

Mysig

Jätte mysig restaurang. Samt god mat.

2011-04-16

tess

häftigt

Häftigt ställe. Brukar besöka deras after work alltid mycke folk. God mat och öl. Stället är nyrenoverad och större.

2011-04-10

Åke Montan

kasst

Hur dom än försöker så är detta ställe opersonligt och servicen är inte speciellt trevlig, maten var ok men väntetiden väldigt låååång

2011-03-31

Tim

snyggt

Snyggaste baren i stan samt nya restaurang avd är i världsklass. Plus för stort öl sortiment på fat..

2010-12-23

Nicklas

Hmm

All omdöme är sig lik här, undrar om inte ägarna skriver all bra omdöme, har varit på denna krog, och det är inget wow, finns godare mat att få i finare och fräschare krog ..

2010-09-06

zara

mums

Fantastiskt god mat serverad av duktig, trevlig och uppmärksam serveringspersonal.

2010-08-14

lisa

Otroligt bra

Otroligt god mat med det lilla extra! Dessutom trevlig och kunnig personal.

2010-08-13

max

very god

best restaurang in malmoe. god food and service.

2010-07-27

george

kanooon

very god restaurang.

2010-07-13

pia

kanon

Jätte mysig ute servering. Bra mat och service.

2010-07-03

adam

bra

very nice restaurang. god food and bear.

2010-06-23

charlie

very god

best restaurang in malmoe.

2010-06-19

klara

världsklass

jätte myssig uteservering samt super mat och service.

2010-05-26

kristin

bäst

var och åt på ute serveringen och tycker att det är världsklass på allt. Det finns inget bättre i Malmö.

2010-05-04

Alex

Bäst i Malmö

Det finns ingenting att jämföra med. Paddys är bäst! God mat och trevligt personal. Bra öl sortiment.

2010-01-25

Per L.

Underbart varje gång

Bra Service.
Bra Mat.
Mycket stort urval av goda öl och viner.
(Personalen på Fridays borde gå hit och lära sig vad god mat och god service är)

2010-01-10

Susanne

bäst!

Har stans bästa mat och service. Alltid lika trevlig personal. Man vill gärna komma tillbaks.

2010-01-09

anders

bra!!

Trevligt ställe.
Har god mat och väldigt trevlig personal

2010-01-01

dio

super

Vilken super krog. Mat, dryck,service underbart. Rekommenderas av hela mitt hjärta.

2010-01-01

anders

super

super mat och service. alltid bra mat.

2009-12-21

p.t

absolut

kanon mat och service.

2009-12-14

a.d

bäst i stan

bästa krogen i stan. bra mat till billig peng. häftig stämning på helgerna när det är live band

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger