Stortorget Restaurang & Bar

Kategori: Catering Restauranger

Omdömen om Stortorget Restaurang & Bar

2011-07-17

Christer

Dålig service och hafsigt tillagad mat

Efter att ha varit trogen gäst på Stortorget under många år, måste jag säga att jag är besviken.
Dålig service; servitörerna ser en knappt, glömmer vad man beställt osv. Och dessutom är maten slfsigt tillagad när man får den.

2011-01-20

Klas E Klas E

Bra uteservering

På sommaren alltså.. Ok mat.

2010-10-19

Mattias H Mattias H

Trevligt ställe

Mysigt och helt ok mat.

2010-08-28

Blev besviken!

Fick vänta på huvudrätten i 1½ timme eft att vi klagat övet tiden..ingt fel på smaken på maten men aldeles för små portioner (rumpstek)..inte enns i klass me barnportion. Blev besviken!

2010-08-17

Aldrig mer.

Usla råvaror.

När Restaurang Stortorget erbjuder anrättningar där t.ex. en av ingredienserna anges vara räkor ska dessa vid granskning inte så som är fallet bestå av s.k. krill som i huvudsak används som djurfoder.

Även deras pastarätter är under all kritik då pastan inte är färsk utan med tanke på kvalitén tänkbart är köpt på överskottsbolaget.

Restaurangen gör bäst i att hålla sig till att servera alkohol vars kvalité de svårligen kan påverka och tona ner sitt usla kök och dess "anrättningar" för att ha någon form av trovärdighet.

2010-02-24

Studerande

Bästa stället i Lund med ett undantag...

Tycker absolut att det är bästa stället i Lund. Håller kvalitén om man vill ha riktigt god mat, goda drinkar och en riktig utekväll med dans. Har dock lite halvtrist personal. Vägrar lyssna på kunderna och ge vettig service. Förutom det är det absolut värt ett och flera besök! Är alltid där när jag besöker Lund! Rekommenderas VARMT!

Nöje och kultur
R1000059;Catering