Restaurang Oliven

Omdömen om Restaurang Oliven

2012-02-07

Margareta

Otrevlig servitris = minusbetyg

God mat, trevlig miljö och trevligt sällskap räcker inte. Att bli väl omhändertagen är A och O när man går på restaurang. Trevligt bemötande är ett KRAV ! Men det märktes intet av vid vårt besök hos er...KOMMER ALDRIG MER BESÖKA ELLER REKOMMENDERA ER !!

2012-01-25

Anneli

Kvinna

Kommer aldrig mer att äta på OLIVEN. Att bli bemött på det viset av en servitris. Låt gärna personalen gå en charmkurs.

2011-12-14

Malin

Uselt

Fick vänta på maten i över 40 min.... Man tycker ju att de kunde ha informerat om att de kan ta lite tid innan vi beställde. När vi konfronterade våran servitör blev bi bemötta med en otrolig arrogans. Svaret vi fik är att vi är ingen snabbmatsrestaurang. Vi använder oss av rå mat... Ok men nödvändigt att bli offensiv och bete sig så. Detta är tredje och absolut sista gången jag går dit. Har blivit bemött otrevligt varenda gång jag varit där. Tyvärr är det samma servitör som jag råkat ut för. Tråkigt att hela min bedömning av denna restaurang som använder sig av "rå mat" baseras på en individ.

2011-11-08

Sudi

Underbart gott vegetarisk souvlaki

Helt underbart gott vegetariskt grillspett,trevlig personal och bra service.

2011-02-21

Sämsta någonsin

Erat kött är ju förstekt, finns inte en chans i världen att eran Filetto di Peppe kan ta 8 minuter för en medium well, eller jo, en chans finns ju mer än att det är förstekt, ni har kört den i mikrovågsugnen.
Betalar jag 249 spänn för en pepparstek ska den fanimej göras á la minute. Och ljug inte i menyn, snälla. Cognacsflamberad pepparsås, visst det låter bra för en som inte vet, skriv pepparsås smaksatt med cognac, för eran sås är INTE flamberad!

2011-01-26

Adde

Mums!!!

Den trevliga personalen allena gör ju det värt att besöka Oliven. Sedan att maten är otroligt vällagad och god gör ju att man bara njuter till fullo. Kan rekommendera deras Entrecot diablo.... vattnas bara jag tänker på det..... Måste boka bord redan i morgon igen.... måste....mmmm...

Sedan är atmosfären mysig och varm. Lokalen blir bara bättre ju fler gäster det är.

2010-06-30

Fredric G Fredric G

Katastrof

Har ätit här vid fyra tillfällen. Kort sagt fyra tillfällen för mycket. Service och inramning ok, men en restaurang som inte har ett kök som kan koka potatis får underkänt. Ett skolkök kommer måhända undan med det, men inte en restaurang med viss självrespekt.

2010-05-12

Andreas

Bästa köttet i borås

var på restaurangen i helgen och åt en underbar entrecote,och vi fick välldigt bra service trotts att det var fullt

2010-02-09

Aldrig mer Oliven i Borås

Restaurang helt utan vett och kunnande

Överstryken sol. Var hit 2/2 med kursstuderanden. Under besöket blev jag tilltalad på ett arrogant och spydigt sätt vid flera tillfällen av samme servitör. Halva sällskapet hann äta upp sin middag innan andra hälfen fick sina rätter. Jag fick fel rätt, men då jag antog att jag fått det jag beställt blev jag kort därefter skriken på "Varför äter du hennes mat?!". Det var jättepinsamt, jag var trött och ville inte ställa till mer av en scen än det var. Då 2 gått innan fick 2 gäster sitta med de tidigare gästernas halvätna tallrikar framför sig ett bra tag innan de plockades bort. Var 12 gäster men inget gjordes för vår räkning avseende hjälp vid placering, notan mm. Vid betalning fick jag inte mitt kort tillbaka!!! (hos samme servitör). Stora portioner. Hit går jag inte igen, men sparka servitören eller skicka honom på ultracharmkurs, om han är utbildningsbar. Trist att en anställd kan uppträdda så svinaktigt mot en betalande gäst som kommer in på gott humör men går ut jä- förbannad!

2009-10-19

nöjd

Nöjd gäst

Underbar medelhavsmat med trevlig service

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger