Omdömen om Bergmansgatans Trafikskola AB
2012-03-31
Jossan
Bergmansgatans trafikskola i mölndal har världens bästa service. Är mycket nöjd med min utbildning hela vägen och bemötandet. Känner mig trygg på vägarna. Tack bergmansgatan för all hjälp.
2012-03-08
Vilken trafikskola bytte du till?
Jag känner mig inte alls nöjd med denna trafikskola och jag är inte klar med körkortet ännu.. Skulle vara bra och få reda på vilken, då jag redan lagt ca 4000 på denna..
Och till er andra, nej denna trafikskola är inte bra. Deras pedagogik är på botten, jag får berömma mig själv när jag gör något bra och då kanske läraren håller med. Tummen ner..
2012-02-09
Fredrik
Rekommenderar verkligen inte den här trafikskolan. Försöker enbart få ur dig så mycket pengar som möjligt. När de sa att jag behövde ytterligare ca 20 lektioner, bytte jag till en annan jag hört bra om och fick veta att jag var redo för uppkörning efter en lektion.
Dålig pedagogik och lärare som inte har en susning om vad de pratar om, kommer försent och har dålig attityd.
2011-12-20
Isabella Verner
De suger ut pengar genom att dra ut på lektionerna så mkt som möjligt. De har, verkar det som, INGEN pedagogisk utbildning och självkänslan är i botten efter en körlektion med dem. Jag är lärare och deras förklaringar till metoderna de använder är rent ut sagt löjliga!
2008-03-07
Mattias
Det verkar som att idéen med den här körskolan är att bryta ner elevernas självförtroende för att de skall ta mer lektioner. Lärarna borde definitivt ha en pedagogisk utbildning.
2007-05-09
Niklas
Ska man välja trafikskola ska man inte välja denna, de håller inte rätt på tiderna, håller inte vad de lovar, allmänt snurriga, ingen go personal, passar inte tiderna, det gör att det både tar längre tid att få körkortet, plus att det dessutom blir dyrare.
Blev klar med mitt körkort i fredags;) och är supernöjd! Vill bara tacka all go personal för all hjälp.