Bergmansgatans Trafikskola AB

Omdömen om Bergmansgatans Trafikskola AB

2012-04-01

Mikael

Bra!

Blev klar med mitt körkort i fredags;) och är supernöjd! Vill bara tacka all go personal för all hjälp.

2012-03-31

Jossan

Bästa trafikskolan

Bergmansgatans trafikskola i mölndal har världens bästa service. Är mycket nöjd med min utbildning hela vägen och bemötandet. Känner mig trygg på vägarna. Tack bergmansgatan för all hjälp.

2012-03-08

Till Fredrik

Vilken trafikskola bytte du till?
Jag känner mig inte alls nöjd med denna trafikskola och jag är inte klar med körkortet ännu.. Skulle vara bra och få reda på vilken, då jag redan lagt ca 4000 på denna..

Och till er andra, nej denna trafikskola är inte bra. Deras pedagogik är på botten, jag får berömma mig själv när jag gör något bra och då kanske läraren håller med. Tummen ner..

2012-02-09

Fredrik

Rekommenderar verkligen inte

Rekommenderar verkligen inte den här trafikskolan. Försöker enbart få ur dig så mycket pengar som möjligt. När de sa att jag behövde ytterligare ca 20 lektioner, bytte jag till en annan jag hört bra om och fick veta att jag var redo för uppkörning efter en lektion.

Dålig pedagogik och lärare som inte har en susning om vad de pratar om, kommer försent och har dålig attityd.

2011-12-20

Isabella Verner

Varning för denna bilskola!

De suger ut pengar genom att dra ut på lektionerna så mkt som möjligt. De har, verkar det som, INGEN pedagogisk utbildning och självkänslan är i botten efter en körlektion med dem. Jag är lärare och deras förklaringar till metoderna de använder är rent ut sagt löjliga!

2010-11-30

Martin

Inget att rekommendera

Jag rekommenderar inte den här skolan,

Otrevlig personal.

Jobb och utbildning