Värdshuset Tre Hjärtan

Omdömen om Värdshuset Tre Hjärtan

2011-03-27

Therese

inte mer

tredje gången jag har ätit där och nu räcker det, ni får inte fler chanser. saknades bestick, dålig mat och dålig service.

2010-08-15

Johan

Barnmat?

Var i sällskap på 4 personer där 2 beställde Pizza och 2 beställde pasta för en bit över 100-lappen. efter att först fått vänta en bra stund så kom pizzorna som visserligen var okej, om än lite smaklösa. Sedan kom pastan, En liten hög med bandpasta och vad jag kunde se och smaka en dutt med tomatsås på. Enligt menyn skulle maträtten ha inspirerats från Italien, men om en italienare över 4 år skulle blivit serverad den pastan hade det nog blivit livat. Det var varken tillräckligt för en vuxen, gott eller såg särskilt aptitligt ut. Ca 20 minuter efter vi alla ätit färdigt och enligt konstens alla regler markerat att vi var färdiga, fick vi gå in för att betala för att kunna gå därfirån. Nej, dålig service och skolmaten är bättre (med tanke på pastan), de har en del att jobba på.

2010-07-27

Mange

Har du tid att vänta.....

Fick vänta i över en timme för en ganska smaklös pasta och pizza som från vilket pizzeria som helst. Notan fick vi be om två gånger och tog en halv timme att få fram.

2010-07-27

Har du tid att vänta.....

Fler företag i Halmstad