Omdömen om Internet.se Svenska AB
2011-09-20
Ton
Jag tycker att internet.se är lyhörda på behoven jag som kund har. Jag blir alltid mycket bra bemött och dom gör det där lilla extra som så många brukar strunta i.
2011-05-15
David
Extremt oseriösa marknadsföringsmetoder !!! Googla får ni se. Jag fick ett brev där de påstår sig "samarbeta med Bolagsverket"..
Hej David,
Internet.se har under flera år haft ett sammarbete med bolagsverket som levererar de företagsuppgifter som vi använder i vårt utskick. Att köpa adresser med syfte att skicka ett erbjudande är en av våra kanaler för att nå ut till potentiella kunder. Vi beklagar att du uppfattade utskicket som negativt och tar gärna emot dina synpunkter för en möjlighet att utveckla innehållet.
Jakob Hwang
Operativ Ledare - Internet.se
2009-07-02
Lennart
Inga telefonköer utan direkt till kunnig och hjälpsam support som inte misslyckats med att hjälpa mig hittills.
2009-03-08
Mathias
Jag har haft fyra oliga webbhotell och Internet.se är det dyraste, men samtidigt det bästa. Man får tydligen vad man betalar för. Toppensupport och bra personer att tala med. Man blir ihågkommen och de löser eventuella problem direkt när man sitter kvar i telefonen.
2009-02-18
Mikael A.
Jag är en trogen kund och jag tycker allt fungerar toppen. Råkade radera en massa filer nyligen och supporten läste tillbaka hela katalogen medans jag satt kvar i luren. Detta uppskattade jag verkligen!
2009-01-09
Mats M.
Jag är nöjd. Inte billigast, men ligger uppe konstant, utan avbrott. Har haft dessa i flera år nu och det är inte en massa strul som det är pe billigare hotell. De tar sig tid att lyssna på mig som kund och det är viktigt för mig. Jag driver e-handel och har ganska litet företag.
2008-04-01
Pelle
Jag anlitar dom för mina domännamn och de har även skapat en hemsida till vårt företag. Hemsidan blev kanooonfin.
2008-01-11
Micke
jag tycker dem är toppen att ha som leverantör. alltid lätt att ringa om man har frågor. hos andra tutar det bara upptaget eller oxo hamnar man i en jävla telefonkö hela tiden och det gillar jag inte. här svarar de ju.
Visst har de en bra och hjälpsam support men vi tyckte ändå att de var för dyra och när vi skulle lämna Internet.se visade det sig vara lättare sagt än gjort. Man måste skicka in en skriftlig uppsägning och detta hade jag ingen koll på. Det var heller inte något de talade om för mig när jag ringde och ville säga upp avtalet, bara att vi skulle vara tvungna att betala för de 3 sista månaderna. Nu fick vi ytterligare en faktura och när jag ringde om den sa det att de aldrig fått någon skriftlig uppsägning. Tycker att det är mycket märkligt att de inte informerade mig om detta för ett halvår sen och anser att jag blivit vilseledd att tro att jag avslutat ett avtal som i själva verket inte blivit det. MYCKET DÅLIGT
Hej Anna,
Eftersom vi inte känner till ditt specifika ärende kan jag enbart lämna ett generellt svar.
När avtal tecknas informerar vi ALLTID våra kunder om avtalsvillkoren vilka också bifogas med varje faktura samt finns att läsa på vår hemsida. Där framgår tydligast av allt att en skriftlig uppsägning krävs för att avsluta avtalet. Utöver det informerar vi givetvis om rutiner för uppsägning om en kund vill avsluta sitt avtal. Att inte begära en skriftlig uppsägning uppfattas av många som oseriöst och dessutom saknar vi underlag för att styrka att tjänsten faktiskt är uppsagd.
Upplever du att du inte fått denna information är jag tacksam för dina synpunkter så att vi kan förbättra våra rutiner.
Jakob Hwang
Operativ Ledare - Internet.se