Lektionerna är trevliga i början... men sen kommer det... att Läraren stannar flera minuter för att prata med sin jaktledare är helt oacceptabelt. Sedan ska man visst få höra kritik men att uppleva en irriterad lärare så fort man inte lär sig så fort som de skulle önska. Men när lektionen är slut kryper leendet fram igen med ett käckt - "När kör vi nästa gång? :)"
När man lägger närmare 700 kr för deras tålamod så är det riktigt nonchalant. Hitta till teoriprovet kan man göra själv på eniro. Behöver ej lägga lektionstid på detta.
Lektionerna är trevliga i början... men sen kommer det...