Gotlands Stug- & Lägenhetsförmedling

Omdömen om Gotlands Stug- & Lägenhetsförmedling

2011-09-23

Missnöjd Gotlandsresenär

Sanitär (o)lägenhet

Hyrde en lägenhet i Visby i slutet av augusti i år för drygt 4 000 kr. Tyvärr visade sig dock lägenheten vara helt obeboelig. Madrasserna hade fler fläckar än rena ytor, det fanns matrester kvar i de diskade grytorna, glasen i skåpet hade millimetertjocka lager med damm, i kylskåpet stod det fullt med mögliga matrester - ja, listan kan göras oändlig. Dessutom "fastnade" man hela tiden. Alla golv och bord verkade vara fulla med en blandning av saft och snor. Värst av allt var dock att det stod lusmedel (!) i duschen. Efter att ha ringt, kom ett par personer ut för att kolla upp våra klagomål. De var helt oförstående och hade t o m mage att säga "Men vad förväntar ni er för 4 000 kr?" Tro mig - jag har rest mycket men den här typen av misär har jag aldrig tidigare stött på. Till företagets fördel måste jag dock säga att chefen själv faktiskt valde att agera. Vi fick tillbaka nästan alla våra pengar. Att ägna två semesterdagar åt att leta ett nytt boende kändes dock inte särskilt kul.

R1001359;Stugförmedling, -uthyrning, -service