Omdömen om Vindilevarvet AB
2010-10-21
Inte nöjd
Jag kan verkligen inte rekommendera detta varv. Genomförde (och tog rejält betalt för) en besiktning av en Omega 42 i våras. Besiktningsmannen missade att hela ïnnertaket var mögligt samt att fuktmätaren går i botten i hela däcket. Dessutom var toaletten trasig. Hade detta framkommit hade jag inte köpt båten! Nu ligger båten helt strippad i varmhall med avfuktare som ska gå en månad.
2010-07-05
Bengt
Vi har fått arbeten utförda på nämnda varv och kan bara säga att ekonomiskt blev det ca 150% dyrare än det var utlovat! Jobbet kan man inte säga mycket om
Tråkigt att höra. Vi har ibland varit för optimistiska när vi har lämnat ett pris. Tyvärr visar det sig ibland när man har påbörjat ett arbete, att båten är i ett betydligt sämre skick än vad man har kunnat se utanpå. Vi skall bättra oss på att förmedla detta till er kunder i ett så tidigt skede som möjligt. Mvh Vidilevarvet AB
2010-05-06
Tacksamma
Så mycket råd och hjälp tror jag inte att vi kunnat få någon annanstans.
2010-05-05
Jonas
Mycket nöjd med servicen, trevlig personal på alla sätt och vis.
2009-11-26
polo
Kan verkligen rekommendera detta båtvarv. Har lämnat in båten för vinterförvaring med allt vad det innebär. Alla överenskomna arbeten har på ett synnerligen proffsigt sätt blivit genomförda - mer arbete har lagts ner än vad jag förväntat mig.
Har haft båten hos annat varv tidigare och ej varit nöjd. Vindilevarvet står för mycket hög kvalitet och ett synnerligen väl bemötande.
2009-11-18
PCB
lämnar in min båt i september för en grundstötning, får tillbaka den i Juli, då fungerar inte gas el aller vatten. Åker tillbaka till varvet efter att båten varit helt gasfylld, mycket nära explosion. Elen fungerar inte för man har dragit en skruv in i en ledning. Var nära att tappa masten för sprintarna till vantfästena var inte isatta. Har lagt över 20.000 plus en massa av min semester för att laga det som varvet förstört. Som grädde på moset kommer nu i november en faktura på 8.000 kr för att det faktum att det inte gick och fylla på vatten i båten inte var deras fel. Båten var praktiskt taget ny innan den lämnades in. MAN VET INTE OM MAN SKALL SKRATTA ELLER GRÅTA !!
Det är en tråkig historia. Både du och vi vet varför båten inte blev klar i tid och varför skadorna blev så stora efter grundstötningen.
2009-11-11
Skepparn
Ska det ta en hel dag att få 2 skruvar och ett filter på en Pentamotor utbytta och dessutom bli debiterad för att dom letar i timmar efter ett par vanliga M6 skruv?
Begär absolut fast pris och se till att få det på pränt innan ni anlitar denna skojfirma!
Det låter verkligen inte bra. Hör gärna av dig direkt till oss så att vi kan reda ut vad som hänt.
2009-07-03
Tröttnat
Detta Vindilelarv är en dålig kopia av faulty Tower med John Clease. Att byta en skruv tar 8 timmar, vilket kunden får betala, för att skruvens införskaffande tar hela dagen för vimseägaren att fara omkring och skaffa. Smutsig oreda är detta företags signum.
Jättetråkigt att höra att du blivit så missnöjd. Hör av dig till oss, du skall självklart inte behöva betala så mycket för en vanlig skruv.
För mig har varvet fungerat utmärkt. Det erbjuder mycket god kompetens, liksom trevlig och duktig personal som är måna om att göra ett bra jobb. Att jag dessutom tack vare ägaren lärt mig åtskilligt om plast och båtteknik är ett särskilt plus.
Jag kan förstå en del mindre positiva kommentarer om varvet på detta forum, som att det är svårt att få veta vad det kommer att kosta och att vissa saker är lite röriga, men upplever ändå att detta är ett mycket bra varv om man tar det på rätt sätt.