Omdömen om Salong Saxen
2011-01-19
Linnea
Duktiga och kunniga frisörer som alla tagit sig tid att lyssna och kommit med förslag när jag varit där. När jag tillexempel skulle bleka mitt hår inför att färga det blått var de superschysta och kom med synpunkter. Sedan när jag ville ha en naturlig blekning fixade de det med. :)
2009-08-04
Mats
Helt okej frisör, varken besviken eller imponerad när jag varit där, medelmåttigt helt enkelt. Dock svårt att få tid när man ringer, därav bytt frisör.
2009-06-02
Tess
Bästa salongen i hela västra götaland! Noggranna och duktiga. Jag blir alltid nöjd.
2009-03-31
Klippt mig hos madde! riktigt trevlig och bra frisör!
2009-02-16
Peter
Har nog blivit klippt av alla där och är alltid nöjd.
2009-02-09
K
fick tid fort, klippte mig hos Jonna och blev supernöjd. Kan starkt rekomenderas!
2008-12-09
Ulle
Har nog klippt mig hos alla som jobbar där och alltid varit nöjd. En gång blev jag missnöjd, då gick jag tillbaka och dom fixade till det utan problem, det kallar jag bra service!
2008-05-26
Nöjd
Detta är en mysig och proffesionell frisörsalong... Man kan verkligen lite på dem och de är hur goa som helst...
2007-10-30
Angelica
Riktigt nöjd blev jag när jag klippte mig hos Madde. Väldigt noggrann och mån om att förstå hur jag ville ha mitt hår.
Otroligt fin salong hemtrevlig och frisörerna är jätte trevliga lyssnar noga och har fin stil själva här kommer jag stanna