Mekonomen Bilverkstad

Omdömen om Mekonomen Bilverkstad

2012-04-26

Patrik andersson

Oljeläcka!

Lämna in bilen på en vanlig service på Mekonomen i Sunbyberg samt bad jag dem kolla varför kylaren läcker. Efter att bilen vart "klar" Så sa dem att dom inte kunde hitta någon läcka.. Efter 3 dagar så varnar motorn för låg oljenivå, öppnar huven och hela motorn är täckt med olja!! Ska det vara så svårt att byta ett filter och skruva åt det?! Bilen bärjas tio Audi Danderyd där dom ser vad som hänt samt ser att kylaren läcker! Ringer Mekonomen och dom säger att jag ska lämna in den där igen??? Hallå fatta ni rör aldrig mina bilar igen! Tacka Dragan på Audi Danderyd .

2012-03-29

skitnöjd

mekonomen fjärås

kanonverkstad trevliga ärliga bilmekar

2012-03-28

Citroën

Sämst service någonsin

Bad om en prisoffert på service får till svar av en som knappt kan prata svenska att han inte var intresserad av att skicka en offert, ursäkta???

De andra verkstäderna jag varit i kontakt med var det då inga som helst problem.

Jag kommer aldrig någonsin att anlita Mekonomen det är en sak som är säkert.

2012-03-07

Andy

Dålig service, dåligt gjort, dålig stil !

Jag har aldrig varit med likande förr, lämnade in min bil för byta bromsbelägg på förmiddagen, sedan sa de att de hade beställt fel delar och jag måste lämna kvar bilen tills de har fått in delarna.
I telefonen sa de att man kunde hämta ut bilen samma dag, hallå byta bromsbelägg tar inte mer än 2 timmar.

Det är fan inte mitt problem att ni beställde fel delar. tvingar mig att lämna in hos dem , vägrade sätta tillbaks däcken.

Herregud, aldrig mer i livet hos Dem, plocka ner skylten MEKONOM. FY.....

Lisa

SUPERNÖJD MED MEKONOMEN

TACK FÖR EN BRA SERVICE OCH TREVLIGT BEMÖTANDE...REKOMMENDERAR ER STARKT...

2011-12-12

Abdul

Dyrt o missnöjd!!

Lämnade bilen på Markörgatan 8 Vendelsö.Bytt kamrem,bromsskiva bak,bromsskiva fram,1.strålkastare fram och torkblad.Allt kostade 13450 kr!!!Desutom såg att vinster bakblinkers fungerar inte.Jag ringde tillbaka till snubben som tagit hand om min bil o förklarade att alla blinkers på min bil fungerarade när jag lämnat den på servisen, men fick tyvärr svar att det kostar extra o reparera den!!!De är verkligen intresserade av pengar o struntar i resten!!!verkligen tråkigt!

Svar från Mekonomen Bilverkstad

Hej !

Tråkigt att du blev missnöjd, men det är ju alltid bra att höra av sig till verkstaden igen om man är missnöjd..nu har du ju lämnat omdöme på våran verkstad..men det är ju inte här du lämnat bilen....

2011-08-24

Karl

Ska aldrig mer anlita Mekonomen

Vi lämnade in bilen och försäljaren lovade att de skulle reparera flera småsaker för "felsökningsavgiften" på hutlösa 1076 kronor. När den var klar visade det sig att ingenting hade gjorts. Istället skulle det krävas omfattande undersökningar som skulle kosta enorma summor bara för att hitta felet. Vi gick till en annan verkstad som hittade felet direkt och lagade det för en dryg tusenlapp. Jag kommer aldrig mer att anlita Mekonomen.

2011-08-14

Veronica

Dom borde inte ha verkstad

Jag lämna in min bil pga att backen inte ville hoppa i. Jag fick samtal från dom 40 min efter jag lämnat den att min växellåda var helt slut. (notera att alla andra växlar funkar perfekt) Dom gav mig domen på att det skulle gå på 11 tusen. Vi byte låda själva och problemet kvarstod. Grejen var den att det var en vajer som var för
lång därför backen inte fungera. kostnad att laga det riktiga felet låg på 2tusen. EN STOR skillnad. Så jag rekommenderar att ni INTE lämnar in bilen där, iaf inte på stora lagningar som ni inte kollar upp hos någon annan innan!
Detta gäller Mekonomen i Sala,

Svar från Mekonomen Bilverkstad

Hej !

Tråkigt att du är missnöjd med mekonomen..men nu har du gett dåligt omdöme till oss och det är väl inte här du lämnat din bil ??

2011-07-01

daniella

jag rekommenderar starkt mekonomen

jag tycker mekonomen är bäst att köpa delar ifrån och göra service, dem är riktigt duktiga mekanikerna och väldigt billiga jämnfört med andra bilverkstäder och bildelsbutiker om man tänker på kvaliten som mekonomens delar har. dem är super!

2011-05-01

Oärliga

Lita inte på denna verkstad. Jag bad om en enkel reparation av styrningen. De undersökte allt med följd att jag tvingades att betala 1 500 kr för en diagnostik jag inte bett om. Trots begäran om rättelse så fick jag bara undanflykter. Jag känner mej grundlurad.Konstigt att Mekonomen vill svärta ned sitt namn med att samarbeta med dom.

2011-03-30

Kanon verkstad!!

Håller absolut inte med..Jag är super nöjd med Mekonomens fina service...tack ska ni ha Mekonomen.

Hälsningar Anna

2011-02-15

CGB

Mycket bra

Bra service och gör ett gott jobb. Ringer och informerar vad de tänker göra och olika alternativ - uppskattas mycket!

2010-02-03

Claes

Utmärkt

Snabb, bra och prisvärd lagning av mindre plåtskada. Kommer att fortsätta utnyttja dem.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer