Kategori: Bilreservdelar, -tillbehör - Tillverkare grossister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida2008
2008-11-13
Glenn
MB-delar verkar ha skärpt sig på sistone. Detta är bästa stället att handla Mercedes-delar. Servicen är minst lika bra som på Hedins (Mercedes i Göteborg). Men har dom inte vad du söker här på MB-delar så testa även Mercedes i Falkenberg, som är en seriös märkesverkstad med lägre pris, och enda Mercedes i Västra Götaland som inte ägs av Hedins.
2007-09-19
Bengt O
Fick fel på fläkten på bilen. Ingen hade nån i lager, det skulle ta en vecka att få hem. Så fick jag numret till mb delar. Dom hade den i lager och dessutom 1500:- billigare än alla andra.
2007-09-07
MarieR
Vänligt bemötande, snabba e-mailsvar och en mycket kunnig och engagerad personal. Särskilt tack till Robert!
2007-05-19
Gbgkund
Innehavarna av denna lilla firma känner till varenda skruv på vilken Mercedes som helst. Priserna på deras direktimporterade Mercedesdelar är helt andra än hos de stora firmorna som säljer Mercedes. Eftersom de är oberoende, så du även få tips om en speciell modells eventuella svagheter, något som de stora MB-säljarna aldrig skulle komma på tanken att göra. Det har sparat mig pengar och förtret kan jag lova! Kort sagt lägre priser och bättre service.
Fixade fläkt till min S500 för nästan halva priset:-)