Omdömen om Japan Photo
2010-08-13
Problem
Otrevligt bemötande från kvinnlig anställd. Det kändes som att hon anklagade mig för att ljuga för att jag inte hade rätt papper med mig (hade dock med de papper de tidigare sagt att jag skulle ha). Fick mycket problem för att de inte hade ordning i sitt system. Detta har dessutom skett flera gånger.

Besökte butiken förra veckan då jag är intresserad av att köpa en Canon G12. Killen som hjälpte mig då var trevlig, och visade kameran för mig.
Idag återvände jag för att få mig en närmare titt.
Jag frågade lite snällt om man kunde få låna med sig kameran för att ta några provbilder, och känna lite hur den känns. Innan jag ens hann erbjuda mig att lämna någon säkerhet (ex. leg.) så högg expediten av mig och sade att så funkar det inte.
Hon kunde på sin höjd följa med mig utanför dörren och låta mig ta ett par snabba bilder, för "vi kan ju inte bara låna ut kameror hur som helst". Jag nämnde något om att om jag går till en bilhandlare så får jag låna i stort sett vilken bil jag vill. "Så fungerar det inte här." Svarade hon bara. Jag blev så less att jag inte orkade argumentera. "Då blir det inget" sade jag bara och drog vidare. Där förlorade ni en kund...
Gick runt hörnet till Rajala. Där lånade jag 5 olika kameror, gick själv ut för att ta en radda testbilder med varje och blev mycket nöjd med servicen. Dessutom var man trevliga, och visste vad man talade om.