2008-11-11
Luleåbo
Här i Luleå har många barn Reima, bra men dyr... Hittade Filur och en likvärdig overall på "nätet" till ett superpris! Hade den här på 3 dagar. Söker DU barnkläder,så är Filur värt ett besök!
2008-11-04
Susanne
Detta är en av Göteborgs pärlor. Hjälpsam och kunnig personal som alltid finns till hands och dom har ett stort utbud av bra kläder på en liten yta. Second-hand avdelningen är en guldgruva!
2008-09-17
Mia
Handlade på internet. Snabb hantering av order och sändning. Vid samtal med butik för retur av en vara talade jag med oerhört trevlig personal.
2007-08-14
Bella
Bra barnaffär med brett sortiment av leksaker och kläder etc. Även begagnat. Jättetrevlig service.
2006-10-28
Mycket bra affär med bra service. Helt klart värt ett besök!
2006-06-12
mommo carola
Var inne på filur och skulle handla. de har bra kläder av name it och exit märkena och mycket leksaker, även om det är en liten butik. har jämfört lite priser och vissa saker helst leksaker var de billigare än på br. jag rekommenderar starkt - helst eftersom jag fick så himla go service! Det får man inte överallt när man som mormor står och velar med storlekar för de olika barnbarnen...
Bra webbshop med snabb leverans. Rekommenderas.