Kategori: Läkare: Spec. kompetens - Barn-, ungdomsmedicin
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Lunds Barnläkarmottagning
2011-10-14
Maria Lövberg
Underbart bemötande. Fantastisk personal. Uppföljning när så behövs. Ett praktexempel på god vård för det finaste vi har
2011-06-21
Veronica
Fantastiskt bemötande. Svarar snabbt om man gämför med VC. Underbara läkare som tar den tid som behövs. Hade Göran till dottern och han var en härlig man.
2011-06-13
Sissan
Har gått där med vår tös snart i 6 år. Först hade vi Marie. Hon var jätte duktig, hjälp oss med förkylnings astma och allergi. Nu har vi Leif, o han är en pärla också. Sköterskorna är enormt duktiga. Visst man får sitta lite i tele kö. Men hellre det än vårdcentralen. Som sagt, har bara gott att säga om dem.
2011-04-18
MammaMalin
Jag träffade Leif Rahr Knudsen när jag skulle besöka kliniken med min son. Är otroligt imponerad över den känslighet och metodiska kompetens över hur barnen tas om hand och samtalas med.
De vänder sig verkligen till barnet. Min son kände sig fullständigt trygg trots att det handlade om ett känsligt ämne.
Kommer definitivt att vända mig till mottagningen igen vid behov.
2011-03-28
Sissel
Jag går till Lunds barnläkare med alla mina (3) barn och jag är jättenöjd med allt.
2011-02-21
Gick med vår son för att han hade probelm med sin mage när han var liten. Vid ett tillfälle passade den kvinnliga läkaren på att ringa ett privat samtal till sin man medan vi satt i rummet. Hon föreslog också att vi kunde prova ge vår son vitlök eller starkt kryddad mat för att få magen att komma igång. (han var 6 månader och hade precis börjat prova grönsakspuré). Vid nästa tillfälle frågade hon mig om råd hur hon skulle bemöta patienter som hon hade haft som hon tyckte inte hade förstått henne!!!
vi gick inte dit fler gånger.
Hej Anonym
Sorgligt att läsa din beskrivning. Har svårt att tro att det kan vara så. Skulle uppskatta att du tog kontakt med mig. Du kan melja till info@lundsbarn.se så skall jag kontakta dig.
mvh
Leif Rahr Knudsen, barnläkare och verksamhetsansvarig
2010-10-11
Jag var här när min yngsta pojke var tre veckor gammal och hade feber. De var jätteduktiga trevliga och tog sig an oss väldigt snabbt.
2010-04-16
Arg
Har gått med mina barn till Barnläkarmottagningen sen de fanns nere vid stationen. När min nu 14 åriga dotter insjuknade i halsont och lillebror veckorna innan fått konstaterat streptokocker vände jag mig som alltid dit men fick till svar "jag har bara någora få tider kvar och hon är för gammal"! Men ursäkta, vi har varit patienter i flera år och det spelar väl inte någon roll hur gammal min dotter är så länge hon inte är 18! Men nej, jag fick inte någon tid! Det var tacken för "lång och trogen tjänst". Jag har gått dit även om mina stora barn passerat 12 år och jag nu får betala 350 kr för ett besök men det är det slut med nu efter det bemötandet. Dit går jag inte mer! Då lägger jag hellre mina "skattepengar" hos någon som vill träffa oss!
2010-04-01
Mamma på Spexaren
Har gått till Lunds Barnläkar mottagning i snart 6 år med alla mina 3 barn. Man blir alltid lika väl bemött och omhändertagen. Det händer något, man blir inte bara hemskickad med lite medicin utan man blir tagen på allvar och framför allt man får en uppföljning.
2010-02-07
a.
Läste så mycket gott men ... antingen är det fullbokat och svårt att få tid, eller så tycker sköterskan inte att man ska komma... Åkte till vårdcentralen i stället och det visade sig vara allvarligt. Vi ville ha en bra läkare till vårt barn (över 12 år, med funktionshinder) men det blir inte dessa.
2009-01-29
Sams mamma
Har bara gott att säga!!!
Alla som jobbar där är underbara!
Deras bemötande gentemot både barnen och föräldrarna är bra, både sköterskor och läkare är sympatiska, visar empati och förståelse samt dom är väldigt kunniga..
Det är lätt att komma fram i telefon, man får tid fort och dom har öppet länge, till klockan 20 har jag för mig.. (dock vet jag inte om det bara är ngn specifik dag i veckan som där är öppet så länge).
2008-12-13
Jonas
Tack för att ni finns.Det är så här sjukvård skall vara.Snabbt,trevligt bemötande etc
2008-11-24
Pär
Det absolut bästa stället att gå till med sina barn, mycket proffesionella och trygga personer, tar sig tid att lyssna och förklara! Rekommnderas VARMT! Jag känner stor tillit till dessa människor!
2008-11-21
Doee
Da di daa. Di daaa giii da di ga ga. Doda daa di. Tii ti ti di. Ga ga di diiiiii! Weiiiiiiiiii! /Doee - Di di da do. (Jag var sjuk. Jag fick träffa en snäll doktor. Jag fick medicin. Jag blev frisk! Jippi! /Tove - 10 månader)
2008-03-27
Riktigt imponerad av att alla delar samverkar och samspelar så väl. Läkare, sjuksyrror, administrativ personal gör vad de skall snabbt och effektivt, men aldrig stressat. Att checka in, komma till doktorn, göra ett bakterieprov, och få ett utskrivet recept tog 11 minuter blankt. Personalen på Linero Vårdcentral är säkert jättebra... men varför tre timmar i deppig miljö när denna färgglada och inbjudande oas finns. Anders Högberg Östra Torn
2008-02-15
Helena
Högsta betyg till er på Lunds Barnläkarmottagning som med er kunskap, värme och service tar hand om våra barn på absolut bästa sätt!! Tack för att ni finns!!
2007-06-13
Annika
Lätt att komma i kontakt med. Klara tydliga besked. Bra läkare som tar en på allvar med både små och stora problem, mysig mottagning, trevligt bemötande. Helt klart bäst!
2007-06-05
Mamma
En läkare som pratar först med mitt barn och sen med mig!
2007-06-01
Paul
Mycket bra service och ett trevligt bemötande. Läkarna tar sig verkligen tid och har lediga tider. Kan bara ge dom högsta betyg.
2007-05-09
offegoffe
Trevligt och snabbt bemötande. Ingen väntetid och äntligen en barnläkare som tar problemen på allvar
2007-02-20
L.H
Detta är nog den absolut bästa barnläkargrupp jag någonsin besökt.
2006-12-07
Sanna
Vilket underbart bemötande, trevlig personal och läakre som verkligen tog sig tid att lyssna och ta en på allvar.

Synd att man efter alla dessa omdöme inte kan veta om de här läkare kan ge' rätt diagnos'..vilket som jag har upplevt här i Sverige sällan man kan få..Jag bryr mig knappt om de är trevliga eller otrevliga..de ska kunna hjälpa en..annars är de 'verdelösa'! Detta gäller både läkare och sjuksjöterskor..Mitt barn har besvär med magen under många år..vi vet fortfarande inte vad det beror på,,känns som man får klara sig själv som man fick göra i stenåldern..sorgligt!