Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Djurkliniken Annalysen
2011-05-04
Satt i telefonkö 20 minuter innan det började tuta upptaget... så lätt var det att boka en tid där!
2011-02-14
Djurälskaren
Personalen var det otrevligaste jag någonsin vart med om och vi fick vänta länge trots att vi kom in akut. Tyckte att de var kunniga när väl bemöttes men fick pressa ur dem informationen, så ska det inte vara! Svårast var nog att hitta dit.
Ringde dit akut angående min kanin som blivit smal som en sticka och börjat tappa päls, mådde alltså riktigt dåligt.. När jag kom in dit så fick jag vänta trots bokad tid och eftersom han tappat päls så var kvalster eller hud problem det enda dom kunde tänka sig så dom tog ett litet prov som var negativt, och jag fick åka hem med min jätte sjuka kanin igen !!! Ringde akut till en jätte bra veterinär i Östansjö som sa åt mig att komma in akut till henne. Det första hon gör med min stackars kanin är att kolla han i munnen. Hon får stoppa in vad hon vill i munnen på han och han gör inget motstånd! Och det var inte så konstigt. Hans tänder satt fel i munnen så nästan alla tänder gick rakt upp i tandköttet, alltså var hela hans mun ett stort köttsår och var så infekterat! Han fick självklart stanna och vetten fixade hans mun!...Annalysen är så okompitenta !!!!!!
Har även varit där med min hund som hade ett stygn som inte ville släppa efter att han blev kastrerad. Hon som tog hand om oss kunde knappt prata svenska och min hund bara skrek rakt ut när hon försökte dra ut stygnet ! Såg totalt hemskt ut ! Det gick inte att se om stygnet satt fast på något vis under huden, hon bara drog och slet !! Hunden skrek och jag fick sån panik att jag bara svettades..
Usch för detta ställe !!!