Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Gotthem Service AB
2011-09-05
P & N
Gotthem Service gjorde en stor till/ombyggnad på vårt hus, allt har fungerat bra tycker vi, vi är nöjda på alla sätt och rekommenderar gärna vidare.
2011-07-07
Nils N
Vi var väldigt nöjda med arbetet Gotthem gjorde hos oss, kan varmt rekommendera de. Vi upplevde inte något av nedanstående, möjligen att de blev något försenade, men det var delvis vårt eget fel, då vi gjorde ändringar under tiden.
Kan absolut inte rekommendera denna firma! Vi anlitade Gotthem för att renovera vår villa och priset blev ca 70% högre än vi kom överens om. Under resans gång plockade vi bort t ex golvvärme för att få ner priset men detta påverkade inte slutsumman, tvärtom! Gotthem gjorde också en rad missar, t ex gjordes inte tätskiktet på ett godkänt vis i ett av badrummen, men när det skulle göras om fick vi betala extra för det. De hade också missat ventilation i hela källardelen och det gjorde att vi fick problem med fukt, men detta kunde de inte åtgärda utan att det skulle kosta oss ännu mer. Listan på deras missar kan göras hur lång som helst. Kontentan är att allt kostar extra, även om det är entreprenörens missar som behöver åtgärdas i efterhand. Upplevde också att ägaren var trevlig när kontraktet skulle skrivas men alltmer oförskämd ju fler brister vi påpekade.