Kategori: Bilreservdelar, -tillbehör - Detaljister Bilskrot, bildelar - Auktoriserade bilskrotare Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Bildemo
2011-09-21
Missnöjd i Uppsala
Bildemo har till synes bra service men i specifika ärenden fallerar de rejält. De utgår från vad de själva anser och lyssnar inte till fullo på kunden. Dåligt företag som behandlar kunden som skit.
2011-02-02
Saab
Har under en längre tid varit kund hos bildemo.
Dock kan nämnas att dom senaste 2 åren har anläggningen eller skroten gjort en grym uppryckning.Vilka killar och tjejjer. och vilken fruktansvärt fin demontering.jag fortsätter givetvis att handla här.hälsningar han som tjatar om saab
2009-06-30
SNABB OCH BRA SERVICE !!
KOMMER GARANTERAT TILLBAKA IGEN,
2009-02-10
adde
dyra delar och dålig service verkar ha mycket okunnig personal. kan lika gärna lägga till lite och köpa nytt.
2008-12-30
köppte en del till min bil och fick först fel och sen ett störigt bemötande verkar vara okunnig personal. kollade sedan runt på andra skrotar och fann billigare delar som jag behövde. kollade även priser på däck som dom ska vara billiga på och hittade även där mycket billigare på andra firmor. skärpning (gammal kund)handlar på andra skotar nu...
2008-12-21
R
Servicen är sjukt bra och priserna är låga!!!
2008-11-14
radical
det e jätte bra service o så blir man bra bemöt av personal
2008-11-12
LAM
Har god erfarehet av Bildemo, suveränt företag. Urtrevlig personal. Allt går så snabbt och smidigt. Billigt. Handlar bara på bildemo nu mera, finns ingen anledning att köpa nya reservdelar direkt från tillverkaren. Dessutom har Bildemo detta att tillgå också om man vill. Begagnat fungerar minst lika bra. Jag är MYCKET nöjd, hade gärna gett mer än 5 stjärnor. Mvh / Mange Larsson
2008-11-07
Patrik
Min kupéfläkt gick sönder på min bmw. En ny skulle kostat mig 3900kr. Ringde Bildemo i Uppsala och 2 timmar senare hade dom kört ut den till mig för 1500kr! Det är service de! och de billigt!
2008-08-04
245a
Men väntetid på en bilskrot?! Jag fick en kölapp med 15 stycken före mig. Tog ca 20 minuter att få hämta ut mina undanstoppade delar.
Om jag söker på eniro efter en däckfirma från sundsvall så vill jag för hellvete inte få fram en däckfirma från uppsala då hade jag väl sökt på bilfirma i uppsala! Tror ni seriöst att ni kommer få fler kunder pga detta eller???