Omdömen om E4 Baren
2011-11-16
adam grizzly
sämsta burgaren någonsin!!!
2011-09-11
E4 Baren är helt klart en av dom bästa i hela Stockholms stad!
Dom har en Balkan Burgare med hälften Lamm och nötkött och Aijvar och såklart den goda vitlökssåsen! Det finns få ställen med dessutom så himla trevlig personal! Tack för att ni finns! Ni tar Hambugare till en ny nivå!
2011-06-02
robert
De bästa burgarna har ni i fruängen,ett 30 tal hamburgarmenyer,jag rekommenderar starkt en burgare som heter hickory blackpepper!!!!!!
2011-04-10
D
En av dem bästa grillhaken i Stockholm!
Skulle gett 5 av 5 i betyg om det inte vore för den otrevliga servicen av tjejerna! Märkte också att dem kan vara trevliga mot utvalda kunder!! Hatar sånt!
2011-01-31
Sen så va hon i kassan söt som honung :)
150 med ost utan tomat :)
2010-10-27
mostafa
värdens bästa
extrem goda hamborgare, bra service, rekommenderas varmt.
2010-03-22
Erik
Vitlökssåsen och räksalladen är bäst!
God mat som skiljer sig från standard gatuköken.
Lite dyrare än konkurrenterna, men helt klart prisvärt.
2008-08-04
L.A.G
Äntligen bygger E4-baren nytt! Nya fräscha lokaler med ordentliga sittplatser och kundtoalett - kanon! Ser fram emot bra inflyttningspriser...!
2007-11-18
-som sagt, synd att det påverkar priserna så mycket! En cola kostade 9 spänn, nu e den uppe i 12!!!!!
2007-09-15
Oscar
Trevlig personal och mycket god sevice, tjejerna är mycket trevliga. Har inte provat allt, men har fastnat på min favorit. Club Kyckling! En dubbel för min del =) Grymt att det finns ett bra mat ställe för oss som jobbar sent. Tack tjejer! Syns snart igen!
Ett skolexempel på hur en burgare borde vara. Det enda är ju detta eviga brödproblem.