Omdömen om Restaurang Meat
2012-02-01
L. Jönsson
Har ätit lunch här tidigare och den har varit bra. Trodde att det var lika bra på kvällen, men tyvärr inte. Tjejen som tog emot oss, ger oss, enligt henne, ett fantastiskt fönsterbord. Ett litet inklämt bord mellan det enda upptagna bordet i rummet och fönstret. Fantastiskt????????? Hon visste sedan inte vad ribs heter på svenska, då gör man sig lite mer märkvärdig änvad som behövs för att framstå som en riktig tönt. När ett annat sällskap frågade vad det innebar att smöret innehöll karamelliserad lök kunde hon inte svara, hon hade inte en aning om vad karamelliserad var. Och hon jobbar på restaurang! Bad att få lite mer sallad istället för pommes frites till hamburgaren men det var omöjligt, då fick jag beställa sallad separat för 45:-. När en vanlig, liten, sketen hamburgare kostar 164:-. Dessutom var hamburgaren inte god, mer smaklös hamburgare får man leta efter t o m Max eller McDonalds har mer smak på sina hamburgare. Urdåligt!
2010-12-15
Nöjd!
Vi äter lunch här minst en gång i veckan mycket på grund av den goda maten och den trevliga servicen.
Vi har också testat middag på kvällen och instämmer med föregående talare i att Hjortmedaljongerna var kanon!
2010-10-25
Fantastisk god mat och trävlig personal.Jettefin ny meny!.Hjortmedaljonger och panakotta var underbart!!
2010-10-16
Anton Asp
Var på kattesund igår och åt en jätte trevlig 3-rätters. började med en skogssvampsoppa som var det godaste jag ätit på länge. Anka till huvudrätt och en pannacotta med havtorn som dessert, allt smakade gudomligt! Tack för bra service och maten får högsta betyg!
2010-10-09
Lars. K
Jätte trevlig stämning och trevlig ny personal. Var på Kattesund för ca 2 månader sen och det kändes annorlunda både maten och servicen. Kommer absolut tillbaka! Tack för en underbar kväll!
2010-03-26
Veronica
Vi var ett sällskap på drygt 20 pers som besökte Kattesund igår kväll. Hade beställt tapasbuffé. Det var väldigt lite mat! Dessutom den oförskämdaste servitris jag nånsin träffat på! Hon sa att vi kunde inte vänta oss nån bra service eftersom vi "bara" åt tapas och det var minsann ingen ekonomi i det! Aldrig mer nån av oss kommer gå dit!!!
2008-12-18
Vinotinto
Servicen är underlig - att servera drickan innan maten hör väl till grunderna i krogbranschen? Maten är prisvärd och god men på inget sätt någon gastronomisk sensation.
2008-01-30
Veronica
Vi var ett förbeställt sällskap på ca 20 pers. ändå fick vi vänta 1,5 på maten!!Tog även väldigt lång tid innan vi fick våran dessert, och kaffe fick vi inte förrän efter man nästan ätit upp desserten då den smälte.....
2007-11-28
Jennifer
Kalasmat! Hit går man om man vill bli mätt och NÖJD. Trevlig personal och riktigt god mat. Men var är ryggbiffen och rödvinssåsen? Créme Brûléen? Tillbaks med det på menyn igen!
2007-06-07
Birgitta
Vi var 7 st "tjejer" som besökte Restaurang Kattesund en härlig kväll i slutet på maj, en av rätterna var lite speciell så vi undrade vad det var, den trevliga servitrisen förklarade rätten och sa att vi skulle få in vars en liten smakbit, och det fick vi. Något jag aldrig förr har varit med om. Vi var mycket imponerade och vi hade en jättetrevlig kväll. Alla glada och nöjda med god mat bra personal.
2007-03-22
Jenny
Okonstlad restaurang med humana priser och en trevlig meny. Hit går man gärna och äter såväl lunch som middag - och går alltid hem mätt och belåten. Trevlig personal och mycket god mat. Jag har aldrig någonsin råkat ut för någon "otrevlig personal" som ovanstående skribent. Tråkigt - men gör ett nytt försök och besök Kattesund igen. VILKEN RESTAURANG!!!
2006-09-06
Stammis
Jag kan inte annat än instämma med "Nöjd gäst".
Som stamgäst ger jag full pott till denna fantastiska restaurang med fin mat, god service och trevlig atmosfär!
2006-09-06
Stammis!
Denna härliga restaurang fick om möjligt ännu trevligare atmosfär sedan ombyggnaden! Maten är exceptionell, vilket synd på den mängd stamgäster som besöker Kattesund. Personligen har jag aldrig fått dålig service här (med tanke på GMs inlägg), och har lite svårt för att tänka mig varför någon skulle vilja klaga på deras vänliga serveringspersonal...?
Helt klart en av de bättre restaurangerna i Lund!
2006-09-05
FRM
Är en mycket nöjd gäst som reagerar på omdömet från GM. En utmärkt restaurang med underbar mat och personal, och personen ifråga kan ju inte ha något sinne för inredning över huvud taget.
2006-09-04
GM
Maten men kanske inte alltid så prisvärd. Restaurangen ligger på en trevlig liten bakgata (fast själva inredningen var mysigare innan de byggde om lokalen). Tyvärr jobbar där en mycket otrevlig servitris som kan förstöra även den godaste måltid, varför jag inte längre kan rekommendera denna restaurang.
Vi var på meat och alla tog ví ryggbiff, två av oss valde well done, när vi fick maten la vi upp sås och pommes och började äta... Visst, hade man gillat blodigt kött så, ut med plankorna och väntan på nya... Efter ett tag får vi in samma köttbitar, där såsen vi lagt på innan var faststekt i köttet och servitrisen undrade vem av oss som skurit mitt i köttet? Gör man så? Till det priset hade jag förväntat mig en ny köttbit, småaktigt.... Aldrig mer :(