Crazy Colour Tattoo

Omdömen om Crazy Colour Tattoo

2012-04-24

Fredrik

Superbra grabbar!

Alltid trevliga och tillmötesgående. Det är tydligt att kundens bästa alltid är i centrum. Kan inget annat än att rekommendera å det varmaste.

2012-02-11

Pia

Supernöjd!!!

Supertrevliga och otroligt kunniga, kom in med en bild som dom ville ända och den blev mycket bättre än väntat. kan bara ge dom minst 5 stjärnor!!!!

2012-01-27

camilla

Otrevligt bemötande.

finns mycket bättre och trevligare tatuerare i stan.Välj nån annan!

2011-06-24

Killarna är fet bra .

2011-03-31

Besviken

Besviken

Fick bara otrevligt bemötande och inte alls tillmötesgående vad det gällde motiv. Skulle bara komma tillbaka när jag hittat annat motiv. Verkade inte vara intresserad av att ha varken gott rykte eller fler kunder!!

Svar från Crazy Colour Tattoo
2011-04-19

Hej det är självklart att vi är intresserade om vi
vi ber dig komma in med en ny bild.Alla bilder folk har med sig fungerar inte som tatuering. d.v.s.
om det är en dålig upplösning på bilden eller för små bokstäver i en text .Självklart är det av största intresse för oss att du kommer med en ny bild. Vi vet vad som funkar på huden.och om man har pressat schema med kund i stolen som faktiskt vill få ut nått av hela sin tid och
betalar för sin tid. Och om du har synpunkter på hur vi behandlat dig så får gärna maila oss om det. Vi strävar effter att få en bättre kundservice.Mvh Jonas & Mike

2011-03-16

Lolos

Så jäkla bra!

Bra priser, kanon gubbar som jobbar där. Är kanon nöjd! Kan inte bli bättre! Rekommenderas!

Hälsa och skönhet
R1001390;Tatuering