2009-04-20
Sofie
Tack Alltomstockholm.se för tipset om Brunkebergs bageri. De lever upp till ert förträffliga omdöme. Deras bröd kan bli en ny last...!
2009-03-11
spleen
Ett fantastiskt bröd. Oerhört gott nybakat till lördagsfrukosten och lika gott dagen efer även om karaktären ändrats något. Efter ytterligrae en dag blir ytan lite hård och brödet hr mognat till full smak. Mumssss
2008-11-05
Caroline
Jag är världens största bröd- och bullfantast och har provat mig igenom otaliga bagerier i Stockholm. Vetekatten, Gateau och Valhallabageriet är några favoriter, men absolut bäst av alla och helt "outstanding" är Brunkebergs Bageri. Det känns att sortimentet är framtaget med stor omsorg och kärlek, och att man dessutom kan få med sig en stark espresso eller slå sig ner och äta en frukostsmörgås gör stället bara ännu bättre. Missa inte denna pärla!
2007-08-05
sofia
mycket gott kaffe. mackorna såg mycket inbjudande ut. brödet såg dock godare ut än det smakade.
Gott bröd, ibland dock lite för salt och lite för bränt, men helt ok ändå. Trevlig och personlig personal. Rekommenderas.